CANAL 33 – TELEVIZIUNEA CARE TE INSPIRĂ

Canal 33 este o televiziune de business care își propune să ajute oamenii să își descopere și să-și atingă potențialul  prin cunoaștere autentică, dezvoltare personală și profesională, prin inspirație și prin atitudine constructivă.

Canal 33 este rezultatul acestui Vis Frumos, la care au rezonat Oameni Frumoși ce pun umărul, în fiecare zi, pentru aducerea lui la realitate. Toți acești oameni, fie ei realizatori de emisiuni, colegi din spatele camerelor sau colaboratori, se străduiesc să vă aducă zi de zi informație de calitate, fără compromisuri.

Împreună cu toți cei ce ne urmăresc emisiunile noastre pe site, YouTube, Facebook sau pe cablu, suntem deja o comunitate de români de pretutindeni ce împărtășim aceleași valori – iubire, adevăr, demnitate, responsabilitate,  echilibru, profesionalism, solidaritate, construcție, și avem același ideal: descoperirea și împlinirea potențialului nostru la nivel individual și colectiv.

Urmăriți aici detalii despre crearea și viziunea postului Canal 33, împărtășite chiar de fondatorul postului într-o emisiune prilejuită de împlinirea a 2 ani de la lansarea stației: