10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
Mai MulteDezvoltare personala5 super-puteri sexuale cu care să îți înnebunești partenerul

5 super-puteri sexuale cu care să îți înnebunești partenerul

Jaiya – sexolog somatic premiat, cu peste două decenii de cercetare clinică și observare a clienților, creatorul The Erotic Blueprints și autoarea celor mai bine vândute cărți „Red Hoț Touch” și „Cuffed, Tied & Satisfied” – a descoperit 5 tipologii erotice și super-puterile specifice fiecăruia.

Fie că ești tipul erotic Senzual, Sexual, Kinky, Energetic sau Shapeshifter, ești înzestrat cu super-puteri sexuale de care te bucuri în pat și cu care îți înnebunești partenerul.

Așadar, iată super-putereile sexuale în funcție de tipologia erotică Blueprint pe care o ai:

Super-puterea senzualului este senzitivitatea dezvoltată, primind plăcerea orgasmica cu întreg corpul. Pentru ei, starea orgasmică este mai degrabă o stare de a fi și nu se limitează la orgasmele asociate doar cu sexul și excitarea zonelor intime.

Super-puterile tipului sexual sunt pasiunea și starea de joc cu care condimentează experiență sexuală. Se excită cu ușurință și poate avea orgasme destul de repede, trecând rapid de la nivelul 0 de excitare la niveul 100. Preferă o oarecare simplitate și asociază și își trezește plăcerea erotică prin excitarea organelor genitale.

Super-puterea tipului kinky este creativitatea, condimentând viața sexuală cu elemente tabu pe care le aduce tot timpul în jocul erotic.

Super-puterea energeticului este faptul că aduce profunzime la nivel emoțional, fizic și spiritual în timpul jocului erotic. Este capabil să experimenteze orgasme multiple profunde cu întreg corpul – chiar dacă nu este atins fizic.

Super-puterea tipului Shapeshifter este faptul că aduce dinamism, varietate și creativitate în experiența sexuală. Este capabil să experimenteze toate super-puterile erotice ale celorlalte tipologii, ceea ce îi garantează o viață sexuală intensă și complexă.

Natural se poate bucura de o imensă plăcere și putere sexuală, chiar dacă se află în poziția de a dărui sau de a primi plăcere.

Afla AICI tipologia ta sexuala Blueprint!

20 de tipuri de orgasme feminine  – Experimentează-le pe toate!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments