18.3 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
DiverseAna Odagiu, sărut cu un actor celebru de la Hollywood

Ana Odagiu, sărut cu un actor celebru de la Hollywood

Ana Odagiu și-a îndeplinit visul! Plecată în Praga, actrița a avut ocazia să îl întâlnească pe unul dintre cei mai râvniți bărbați de pe planetă, pe nimeni altul decât pe Brad Pitt. Întâlnirea a fost încununată cu un sărut, iar celebrul actor a stat neclintit!

Ana Odagiu crede în visurile ei și nimic nu o poate opri! Talentata actriță, s-a căsătorit cu acte în regulă în septembrie 2023, cu actorul Condrad Mericoffer, după o relație de un an și jumătate. Cei doi au sărbătorit evenimentul special din viața lor la un restaurant aflat foarte aproape de locul unde își desfășoară o bună parte din activitate, și anume, Teatrul Național din București.

Chiar dacă mariajul Anei Odagiu funcționează perfect, aflată la Praga, împreună cu sora ei, Monica Odagiu, actrița nu s-a putut abține să nu îl sărute pe Brad Pitt când acesta i-a “sărit” în cale.

play-sharp-fill

“L-am pupat pe Pitt între nas și gură, pentru că acolo, sigur nu l-a mai pupat nimeni! În rest, poze cu rudele mele sărace din străinătate”.

Din poze, și Brad Pitt pare a fi încântat de întâmplare, chiar dacă totul s-a petrecut la Muzeul de Ceară “Madame Tussauds”.

În urmă cu 4 ani, Ana Odagiu a făcut un video pe internet pe care l-a numit ” Iubita lui Brad Pitt”, pe semne că și-a dorit încă de pe atunci întâlnirea cu celebrul actor.

YouTube player

Soțul iubitor, Conrad Mericoffer, nu trebuie să aibă motive de îngrijorare, căci totul a fost de dragul artei, iar Brad Pitt e ceruit din cap până-n picioare, încât nu va părăsi muzeul din Praga vreodată.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments