CANAL 33 – TELEVIZIUNEA CARE TE INSPIRĂ

Canal 33 este o televiziune independentă dedicată dezvoltării personale în toate aspectele vieții – profesional (fie că ești antreprenor, freelancer sau angajat), relațional și spiritual, facilitând accesul la cunoaștere autentică într-o formă dinamică, modernă. Grila de programe conține informație de business, carieră, bani, investiții, life-style, relații, spiritualitate și cultură. Echipa Canal 33 aduce în atenția telespectatorilor invitați de valoare, care au ceva de împărtășit despre felul în care au reușit în viață și în carieră.

Canal 33 este fondat de Alexandru Raducanu, cel care a fondat si publicatiile de afaceri The Marketer si Business Woman. Echipa de realizatori este compusă din profesioniști recunoscuți în diverse sectoare de business sau de activitate, și care au o vastă experiență comunicațională în spate – unii având și experiență de televiziune, alții făcând acum primul pas către acest canal de comunicare. Întreaga echipă, fie ei realizatori de emisiuni, colegi din spatele camerelor sau colaboratori, se străduiesc să vă aducă zi de zi informație de calitate, fără compromisuri.

Împreună cu toți cei ce ne urmăresc emisiunile noastre pe site, YouTube sau pe cablu, suntem deja o comunitate de români de pretutindeni ce împărtășim aceleași valori – adevăr, demnitate, responsabilitate,  compasiune, echilibru, profesionalism, solidaritate, construcție, și avem același ideal: descoperirea și împlinirea potențialului nostru la nivel individual și colectiv.

Urmăriți aici detalii despre crearea și viziunea postului Canal 33, împărtășite chiar de fondatorul postului într-o emisiune prilejuită de împlinirea a 2 ani de la lansarea stației:

Pentru cei ce doriți să vă alăturați misiunii Canal 33, aveți acum posibilitatea de a o face în cel mai simplu, accesibil și elegant mod, optând pentru unul dintre abonamentele cu plată pe Canal 33 YouTube Premium, pornind de la 9,99 RON/lună, accesând butonul JOIN sau ALĂTURĂ-TE, aici:  https://www.youtube.com/channel.

În video-ul de mai jos vedeți care sunt avantajele abonării la Canal 33 YouTube Premium. Vă mulțumim și bine ați venit în comunitatea celor ce susțin Canal 33!