CANAL 33 – TELEVIZIUNEA CARE TE INSPIRĂ

Canal 33 este o televiziune independentă dedicată dezvoltării personale în toate aspectele vieții – profesional (fie că ești antreprenor, freelancer sau angajat), relațional și spiritual, facilitând accesul la cunoaștere autentică într-o formă dinamică, modernă. Grila de programe conține informație de business, carieră, bani, investiții, life-style, relații, spiritualitate și cultură. Echipa Canal 33 aduce în atenția telespectatorilor invitați de valoare, care au ceva de împărtășit despre felul în care au reușit în viață și în carieră.

Postul Canal 33 poate fi urmărit pe toate rețelele de cablu naționale: DIGI, Vodafone (UPC), Orange, precum și pe unele rețele de cablu regionale sau locale.

Canal 33 este fondat de Alexandru Răducanu, cel care a fondat și publicațiile de afaceri The Marketer și Business Woman. Echipa de realizatori este compusă din profesioniști recunoscuți în diverse sectoare de business sau de activitate, și care au o vastă experiență comunicațională în spate – unii având și experiență de televiziune, alții făcând acum primul pas către acest canal de comunicare. Întreaga echipă, fie ei realizatori de emisiuni, colegi din spatele camerelor sau colaboratori, se străduiesc să vă aducă zi de zi informație de calitate, fără compromisuri.

Împreună cu toți cei ce ne urmăresc emisiunile noastre pe cablu, pe site sau pe YouTube, suntem deja o comunitate de români de pretutindeni ce împărtășim aceleași valori – adevăr, demnitate, responsabilitate,  compasiune, echilibru, profesionalism, solidaritate, construcție, și avem același ideal: descoperirea și împlinirea potențialului nostru la nivel individual și colectiv.

În perioada 14-17 martie 2020 Canal 33 a sărbătorit aniversarea a 3 ani de emisie printr-un talk show maraton de 72 de ore și 18 minute de emisie non-stop, moderat de Alexandru Răducanu, care a intrat în Cartea Recordurilor ca Cel mai lung talk show din lume – o realizare frumoasă nu doar pentru postul nostru, ci și pentru România.. Maratonul TV a fost un proiect de echipă, în care Alexandru a fost susținut de toți colegii din regia tehnică, realizatorii de emisiuni Canal 33, invitații de excepție din diverse domenii, voluntarii și publicul care ne-a urmărit atât pe cablu, cât și online. Puteți urmări mai jos o scurtă trecere în revistă a maratonului și a momentului de celebrare de la încheiere, iar toate emisiunile maratonului pot fi urmărite pe canalul nostru de YouTube în playlistul dedicat, aici.

Cei ce doriți să vă alăturați misiunii Canal 33, aveți acum posibilitatea de a o face în cel mai simplu, accesibil și elegant mod, optând pentru unul dintre abonamentele cu plată pe Canal 33 YouTube Premium, pornind de la 9,99 RON/lună, accesând butonul JOIN sau ALĂTURĂ-TE, aici:  https://www.youtube.com/channel.

Vă mulțumim și bine ați venit în comunitatea Canal 33!

Informații despre Canal 33:

a) denumirea, statutul juridic şi sediul social: Canal 33 Network SRL, Bd Iuliu Maniu nr 616, București, cod poștal 061129;
b) Reprezentant legal și acționar majoritar: Alexandru Răducanu ;
c) Persoana responsabilă de conducerea societăţii comerciale şi care îşi asumă, în principal, responsabilitatea editorială: Alexandru Răducanu;
d) Adresa studio difuzare: Șoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, București, cod poștal 077190, adresa email: contact@canal33.ro;
e) Canal 33 Network SRL nu editează alte publicații și nu asigură alte servicii de programe;
f) organismele de reglementare sau de supraveghere competente: Consiliul Național al Audiovizualului, a
dresa: Bd. Libertății nr.14, sector 5, cod 050706, București, ROMÂNIA, site https://www.cna.ro/