Artistă cu un talent incontestabil, Ionela Guzic se pregătește să recucerească inimile publicului american. Destinațiile sunt de-a dreptul impresionante: Washington, New York și Los Angeles, unde sunetul vocii sale și al pieselor compuse de ea, precum „Ai tu acel ceva” și „N-a fost să fie”, vor răsuna în sălile de concerte deja stabilite.
Cu șapte ani de turnee consecutive în Statele Unite, Ionela Guzic a devenit un adevărat ambasador al muzicii românești peste hotare. Unicitatea ei constă nu doar în talentul vocal remarcabil, ci și în capacitatea de a compune și de a impune piese muzicale și dincolo de granițele țării tale de origine.
„Obiectivele mele pentru viitor, în mod special pentru 2024, au fost stabilite încă de anul trecut. Am un turneu în SUA și, în același timp, sunt implicată în tot ceea ce privește social media, discut foarte mult cu cei din comunitatea pe care am strâns-o pe Instagram și TikTok”, a mărturisit Ionela Guzic pentru canal33.ro.
Artista își dorește să nu atingă doar succesul cantitativ, ci să creeze opere muzicale de calitate, colaborând cu cei mai buni: „Un alt obiectiv al meu a fost întotdeauna să am norocul să întâlnesc oameni buni, pașnici, care să transmită calități umane chiar înaintea celor muzicale”.
Foarte sinceră, Ionela Guzic a mai spus că-și dorește să fie autonomă în cariera sa muzicală. „Nu-mi doresc să semnez un < label >, nu-mi doresc să semnez cu o casă de discuri, îmi doresc să fiu autonomă. Este cred că cel mai dificil lucru într-o industrie să fii autonom și să-ți promovezi piesele fără să semnezi cu o casă de discuri”, adaugă îndrăgita vedetă pentru canal33.ro.
La cei 33 de ani ai săi, îndrăgita artistă muzicală știe că drumul succesului nu este întotdeauna presărat doar cu aplauze și încurajări.
În plus, dragostea ei pentru animale de companie i-a adus în mediul online o serie de confruntări și de injurii, dar susține că e pregătită să treacă peste aceste momente neplăcute doar din devotament pentru animalele fără stăpân.
„Fac voluntariat în favoarea animalelor pentru că România stă foarte prost la acest capitol și trebuie să ne asumăm o schimbare și în această direcție. Trebuie să trăim într-un mediu empatic și trebuie să vedem în jurul nostru că oamenii nu trebuie să fie brilianți ca inteligență, ci trebuie să fie umani, inclusiv cu animalele din jurul lor”, sună crezul artistei.
Aceasta atrage constant atenția fanilor ei asupra necesității de sterilizare a necuvântătoarelor și încurajează adopția animalelor abandonate.