20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
DiversePaul Philippe al României rămâne în arest: Curtea Constituțională a Maltei i-a...

Paul Philippe al României rămâne în arest: Curtea Constituțională a Maltei i-a respins cererea de eliberare

Curtea Constituțională a Maltei a respins miercuri, 5 iunie, o nouă cerere de eliberare formulată de Paul Philippe al României, conform unui anunț al Ministerului Justiției. Această decizie menține pe Paul Philippe în arest până la judecarea definitivă a cererii de predare, stabilită pentru data de 17 iunie.

Reprezentanții Ministerului Justiției au declarat: „Vă informăm că, astăzi, Curtea Constituțională a Maltei a respins o nouă solicitare a lui Paul Philippe al României de a fi eliberat. Acesta rămâne în arest până la judecarea definitivă a cererii de predare, adică 17 iunie”.

Ministerul Justiției a subliniat că toate instituțiile implicate, inclusiv Administrația Națională a Penitenciarelor și Curtea de Apel Brașov, și-au îndeplinit sarcinile conform legii. „Vom continua să depunem toate eforturile pentru ca fugarii să execute în penitenciarele din România pedepsele la care au fost condamnați”, au adăugat reprezentanții ministerului.

play-sharp-fill

Paul Philippe al României a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru cumpărare de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu în dosarul Ferma Băneasa. Decizia recentă a Curții Constituționale a Maltei reprezintă un pas important în procesul de predare și executare a pedepsei în România.

Rareș Mustață
Rareș Mustațăhttp://canal33.ro
Rareș Mustață este un tânăr student la jurnalism și în prezent lucrează pentru redacția televiziunii Canal 33. El este plin de pasiune pentru subiectele incitante și pline de adrenalina. Cu un ochi talentat pentru fotografie și filmare, el caută să surprindă și să împărtășească povestiri puternice și captivante.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments