14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Rareș Bogdan și marea sa dorință: să-și facă o fotografie cu viitorul...

Rareș Bogdan și marea sa dorință: să-și facă o fotografie cu viitorul președinte al României, în Biroul Oval

Rareș Bogan, prim-vicepreședintele liberal, a anunțat vineri, 10 mai, la Iași, că are o mare dorință pentru finele acestui an. Să viziteze iar Biroul Oval de la Washington, „simbolul puterii lumii civilizate”, în compania viitorului președinte al României, Nicolae Ciucă.

„M-am numărat printre puțini jurnaliști, dar și politicieni români care au intrat în Biroul Oval, un simbol al puterii lumii civilizate. Am fost acolo acum șapte ani, din postura de jurnalist, alături de președintele Klaus Iohannis, care vizita un alt președinte american decât cel actual. Îmi doresc din tot sufletul să mai intru o dată în acel birou și să-mi fac o fotografie alături de viitorul președinte al țării, care trebuie să fie tot un liberal, Nicolae Ciucă, așa cum a fost și în ultimii zece ani”, le-a declarat europarlamentarul susținătorilor liberali prezenți la lansarea oficială a candidaturilor lui Mihai Chirica, actualul primar al Iașiului, și al lui Costel Alexe, președintele Consiliului Județean.

El le-a cerut colegilor săi „să nu doarmă pe noapte mai mult de cinci sau șase ore” și să bată străzile orașelor și comunelor ieșene pentru atingerea unui deziderat politic atât de important, acela al victoriei liberale în alegerile locale și europarlamentare programate la data de 9 iunie.

El și-a anunțat colegii de echipă că în acest moment PNL este cel mai vârstnic partid european.

„După retragerea Partidului Conservator din Parlamentul European, după consumarea Brexit, Partidul Național Liberal din România a devenit cel mai în vârstă și cel mai experimentat partid al Europei. Un partid care a contribuit la modernizarea și la transformarea României!”, a precizat cu patos același Rareș Bogdan.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments