37.8 C
București
joi, 20 iunie, 2024
Google search engine
DiverseScriitorul român cu cele mai mari vânzări, în exclusivitate la Canal 33,...

Scriitorul român cu cele mai mari vânzări, în exclusivitate la Canal 33, cu ilustrația noului roman

Igor Bergler, cunoscutul scriitor al romanelor Moș Teacă cel Nou, Ciuca Bătăilor lui Klaun Împărat, Minciuna lui Michelangelo, Catedrala în flăcări, Biblia Pierdută și Testamentul lui Abraham a fost invitatul Laviniei Șandru și a lui Andrei Stoian, în ediția specială România în Mișcare cu Sfere de Interes.


Autorul a prezentat, în exclusivitate pentru Canal 33, imagini din volumul II al romanului Biblia Pierdută, încă nepublicat, și, în plus, romanul Cronicile Nesăbuinței, care va fi lansat, la Târgul de Carte Gaudeamus, pe 25 noiembrie.

Scriitorul a adus în platoul Canal 33 și varianta ilustrată a romanului Biblia Pierdută, volumul I. Autorul a vorbit despre piața romanelor ilustrate din Europa și lipsa unei culturi a benzilor desenate în România.
Igor Bergler își dorește să revoluționeze piața de carte din România, unde există potențial, acesta afirmând că țara noastră este un mediu propice pentru dezvoltarea unor noi direcții.

Scriitorul spune că Moș Teacă cel Nou, cu personajul principal Klaun Împărat, a fost o carte boicotată, iar unii politicieni nu au venit la lansare, de teama repercusiunilor:

play-sharp-fill
Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments