7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
Stiri100 de ani de Jocuri Olimpice de iarnă

100 de ani de Jocuri Olimpice de iarnă

În istoria modernă a Jocurilor Olimpice, după 1990, în care tehnologia și-a pus amprenta pe evoluțiile sportive, ultima prezență în top 10 a sportivilor români în probele individuale a fost obținută de Raluca Strămăturaru. Ea a terminat pe locul 7 concursul de sanie de la JO PyeongChang 2018.

Raluca Strămăturaru, antrenată de Teodor Radu, are deja patru participări la Jocurile Olimpice: Vancouver 2010, Sochi 2014, PyeongChang 2018 și Beijing 2022. Totodată, Raluca a fost protdrapel al Team Romania la Jocurile de la Beijing.

Jocurile Olimpice sunt moștenire, sărbătoare, evoluție. Să ne amintim, să celebrăm împreună sărbătoarea celor 100 de ani de la prima ediție a JO de iarnă Chamonix 1924 și să privim spre viitor.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments