7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun – 16/33 Bijuterii din porțelan realizate...

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 16/33 Bijuterii din porțelan realizate manual

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să îşi facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 18 de zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul in fiecare zi, care vă vor inspira să alegeţi daruri care nu doar încântă simțurile şi destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.

16/33 Bijuterii din porțelan realizate manual

Unul dintre obiectivele principale ale brandului de bijuterii ZEMA este acela de a păstra valorile originii și trecutului nostru și de a le transmite generației prezente. Pe lângă angajamentul față de tradiție, conceptul casei de bijuterii se extinde la artă și cultură.

Fiecare pas din procesul de producție al fabricii este realizat intern de specialiști în porțelan. Formele inițiale sunt realizate de sculptori pe baza planurilor departamentului de designer, iar bijuteriile sunt decorate de artiști pictori și specialiști pictori de porțelan. Exclusivitatea bijuteriilor este sporită și mai mult de aurul de 24 de carate și platina de 23 de carate utilizate pentru decorare.

Colier minimal gold din porțelan fin

Colierele pot fi accesorii de modă care completează și îmbogățesc ținutele. Există o varietate mare de stiluri, de la coliere subtile și elegante până la cele statement și îndrăznețe, astfel încât poți alege un colier care să se potrivească stilului personal al destinatarului.

Colierele sunt accesorii versatilie, potrivite pentru o varietate de ocazii, de la evenimente formale la ținute casual. Așadar, un colier poate deveni o piesă centrală în colecția de bijuterii a persoanei care primește cadoul.

Fiecare piesă din această colecție sofisticată este o adevărată operă de artă: forme minimaliste, lux pur în aparență.

Butoni minimal alb & gold round din porțelan fin

Butonii din porțelan sunt adesea asociați cu eleganța și rafinamentul. Această alegere poate adăuga o notă de lux și bun gust la garderoba bărbatului căruia îî place să poarte cămăși cu nasturi pentru evenimente speciale sau pentru a completa ținutele de birou.

Porțelanul este un material durabil și de calitate, ceea ce înseamnă că butonii vor rezista în timp și își vor păstra aspectul. Durabilitatea este un plus care face ca aceștia să fie un cadou ce poate fi apreciat pe termen lung.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments