7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun – 32/33 Cadou foto

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 32/33 Cadou foto

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să își facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 2 zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul în fiecare zi, care vă vor inspira să alegeți daruri care nu doar încântă simțurile și destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.

32/33 Ședință foto profesională în Micul Paris

Află povestea Micului Paris și transformările Bucureștiului de-a lungul decadelor într-o plimbare de 1h și o ședință foto în centrul Bucureștiului, alături de Marcela Hristescu, fotograf profesionist. Muzeul Național de Istorie, Casa de Economii și Consemnațiuni și Strada Lipscani se vor transforma cu ușurință în fundaluri excelente pentru portrete. Vei realiza un portofoliu minunat, cu poze profesionale la clădiri și locuri istorice ale Bucureștiului.

Detalii experiență:

Locațiile în care se vor realiza fotografiile sunt: Muzeul Național de Istorie, Casa de Economii și Consemnațiuni și Strada Lipscani.

Experiența include o ședință foto cu o durată de 1h, în care se realizează 10 portrete și 5 fotografii în format 20×30 cm pe hârtie foto.

Fotografiile vor fi procesate/editate.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments