10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriA doua zi de audieri în cazul Halep la TAS s-a încheiat,...

A doua zi de audieri în cazul Halep la TAS s-a încheiat, cu Mouratoglou sugerând că ar fi asumat vina

A doua zi de audieri în cadrul cazului de dopaj al Simonei Halep la TAS s-a încheiat, iar sportiva a informat jurnaliștii că va oferi declarații după finalizarea acestor audieri, moment în care nu i se permite să vorbească.

Simona Halep a fost observată părăsind sediul TAS în jurul orei 18:35, conform informațiilor de la sport.ro.

„Vă salut, însă vă reamintesc că nu am voie să fac declarații în acest moment. Vom vorbi mai târziu”, a afirmat Simona Halep.

Joi, antrenorul Patrick Mouratoglou a fost audiat la TAS în legătură cu cazul. În primele două zile de audieri, Simona Halep a petrecut un total de 19 ore la tribunal.

După finalizarea audierilor, Comisia TAS va delibera și va elabora hotărârea arbitrală care va include decizia și motivarea acesteia. În prezent, nu există nicio indicare cu privire la data la care va fi emisă hotărârea arbitrală finală.

Patrick Mouratoglou a fost audiat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul de dopaj al Simonei Halep. Se pare că antrenorul și-ar fi asumat responsabilitatea pentru faptul că Simona Halep a fost expusă unui supliment contaminat cu Roxadustat.

Conform informațiilor de la sport.ro, Mouratoglou a petrecut doar 23 de minute în interiorul tribunalului și nu se va întoarce pentru alte audieri.

În octombrie 2022, Simona Halep a anunțat că a fost testată pozitiv pentru Roxadustat după un meci din primul tur la US Open. La 12 septembrie 2023, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că un tribunal independent a suspendat-o pe Halep pentru patru ani din cauza încălcărilor Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, iar tribunalul a inclus această perioadă în durata de ineligibilitate. Astfel, suspendarea fostei campioane mondiale este în vigoare din 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. Halep a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv la data de 24 octombrie.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments