12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
Mai MulteComunicate de presaAIR FRANCE KLM oferă reduceri de până la 40% pentru peste 50...

AIR FRANCE KLM oferă reduceri de până la 40% pentru peste 50 destinații intercontinentale

La început de an, AIR FRANCE KLM lansează o campanie promoțională pentru peste 50 destinații din Europa, SUA, Canada și Asia. Promoția este valabilă pentru biletele achiziționate până pe 22 ianuarie 2024. Perioada de călătorie este până pe 10 iunie 2024.

Printre destinațiile incluse în promoția Le Rendez-Vous Air France menționăm: Paris de la 163 euro, New York de la 519 Euro, Montreal și Toronto de la 549 Euro, San Francisco de la 689 Euro, Beijing 539 Euro, Nairobi – 749 Euro, Johannesbourg – 789 Euro, Reunion 869 Euro, Lima 1129 Euro, tarife pentru bilete dus – întors cu toate taxele incluse.

Clienții KLM vor beneficia de oferta specială KLM Click, Book and Fly pentru următoarele
destinații: Amsterdam 171Euro, Stavanger 234 Euro, Toronto 546 Euro, Chicago 551 Euro, Las Vegas 685 Euro, Mexico City 789 Euro. Toate prețurile sunt valabile pentru zborurile dus-întors și includ taxele de aeroport.

YouTube player

Prețurile promoționale sunt disponibile pentru achizițiile făcute pe platformele online https://wwws.airfrance.ro și www.klm.ro.

Despre AIR FRANCE KLM

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian la nivel mondial și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri și peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 573 aeronave, iar rețeaua acoperă 243 de destinații din 103 țări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) și Amsterdam-Schiphol.

Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam care numără 19 membri și care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o rețea globală de peste 15.500 de zboruri către peste 1000 de destinații din 187 de țări. Programul de fidelitate al alianței SkyTeam se numește Flying Blue și este lider în Europa, cu peste 21 de milioane de membri. Companiile membre Flying Blue care au zboruri din România sunt Air France, KLM Romania, Alitalia, Czech Airlines, TAROM și Aeroflot.

Mai multe detalii despre cele 2 companii găsiți pe site-urile http://www.airfrance.ro/ și http://www.klm.ro/.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments