14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
DiverseAmbasadorul rus la București și-a pierdut soția

Ambasadorul rus la București și-a pierdut soția

Soția actualului ambasador al Federației Rusiei la București a decedat marți dimineață, în reședința acesteia din Capitala României. Potrivit primelor date intrate în posesia presei, femeia a căreia vârstă nu e cunoscută, se află în șoc cardiorespirator când au ajuns la ea primele echipaje medicale chemate în ajutor.

Partenera de viață a lui Valery Kuzmin, cel care va împlini peste două luni 71 de ani, s-a simțit foarte rău în ultimele sale ore de viață, dar cauza oficială a decesului nu va fi făcută publică, datorită situației speciale a acesteia.

Valery Kuzmin are doi copii, o fiică și un fiu, dar și doi nepoți. El a fost numit ambasador extraordinar și plenipotențiar al Federației Rusiei la București în 2016. În timpul mandatului său a început „operațiunea specială” rusă din Ucraina, iar situația dintre România și Rusia s-a deteriorat continuu.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments