14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
DiverseAmenzi rutiere de cel puțin 10.000 de lei, pe Litoral, de 1...

Amenzi rutiere de cel puțin 10.000 de lei, pe Litoral, de 1 Mai!

Polițiștii rutieri din Constanța au aplicat amenzi contravenționale de circa 10.000 de lei, în mini-vacanța din această perioadă a anului.

Astfel, în noaptea de 1 spre 2 mai a.c., polițiștii rutieri din județele Constanța, Ilfov, Călărași, Brăila, Galați și din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au desfășurat o acțiune de amploare pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise pe principalele artere de circulație, cu precădere în stațiunile de pe litoralul Mării Negre.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate zece sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării zece permise de conducere, fiind retrase patru certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare și fiind constatate alte cinci infracțiuini la regimul circulației rutiere.

Stațiunea Mamaia a oferit polițiștilor cele mai multe bătăi de cap, cel puțin până în acest moment.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments