18.3 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
StiriInternAmna a avut gripă de tip A și i-a venit salvarea la...

Amna a avut gripă de tip A și i-a venit salvarea la ușă! Iată ce semnal de alarmă trage artista!

Amna a trecut recent prin momente dificile, fiind diagnosticată cu gripa de tip A. Cunoscuta cântăreață a avut parte de clipe cumplite și trage acum un semnal de alarmă. Vedeta a povestit pentru canal33.ro la ce simptome trebuie să fim atenți!

“Gripa a debutat cu febră, cu durere în gât, ganglionii de la gât umflați extrem de tare, m-am trezit așa dimineața, după care am simțit că mă ia amețeala și mi-am dat seama că se întâmplă ceva. Mă durea foarte, foarte tare capul, mi-am luat temperatura – febră. Nu foarte, foarte mare febra pentru că am prins-o din timp și am mers la doctor, mi-a prescris Tamiflu și ce se mai ia, am luat și antibiotic. Pentru că având evenimentele nu voiam să risc sau ceva de genul să-mi pice gâtul.”, a declarat Amna.

Experiența neplăcută prin care a trecut a determinat-o pe Amna să tragă un semnal de alarmă pentru oameni, îndemnându-i să se ferească de gripă și să ia tratament încă de la primele simptome.

amna

“Am început să iau tratamente, antitermicele cu 4 ore diferență între ele, paracetamol și cu Nurofen și asta a fost. Ușor, ușor, ne-am pus pe picioare”.

Prietenul la nevoie se cunoaște și acest lucru poarte afirma și Amna, căci are prieteni implicați și devotați, așa cum este și Majda, care a sesizat că starea artistei nu este cea mai bună și a luat de urgență măsuri.

“Majda, care mi-e foarte bună prietenă a chemat salvarea și mi-au făcut niște perfuzii cu vitamine, medicamente, intravenos, extrem de benefice pentru boală pentru că a pus-o la pământ, în două zile n-am mai avut nimic.

După perfuziile acelea m-am pus pe picioare incredibil de rapid, au fost extraordinare. Mi-a fost foarte, foarte rău, am avut dureri foarte mari de cap. Acord foarte mare atenție sănătății, eu consider că la noi în țară, în momentul ăsta, ar putea să se spună și la tv că nu e o situație foarte roz și că e ușor epidemie, după părerea mea”, a mărturisit artista.

Amna speră că experiența sa va determina mai mulți oameni să se protejeze de gripă și să ia măsurile necesare pentru a evita îmbolnăvirea.

“Oamenii se poartă ca și cum ar fi niște răceli banele, dar sunt niște gripe pe care le răspândim cu drag și spor pentru că nimeni nu poartă mască, nimeni nu spune că este bolnav…îmi curge puțin nasul, n-am nimic. Da, ăla e debutul, după care a doua și-a treia zi nu te mai întâlnești, poate, cu acel om, și n-o să mai poată să spună că i-a fost foarte rău după. Ar trebui să fim un pic atenți pentru că mi se pare că se răspândește foarte rapid și că este foarte păcătoasă”, a declarat Amna.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments