22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleAndreea Bălan promite „Povestea sufletului meu”!

Andreea Bălan promite „Povestea sufletului meu”!

În anul cu o dublă importanță pentru viața și cariera sa, patru decenii de viață și trei de când a urcat prima dată pe scenă, Andreea Bălan pregătește câteva surprize de neuitat fanilor săi în lunile care urmează.

Îndrăgita solistă de muzică a anunțat un show cu totul special, iar pe 16 octombrie va urca pe scena Sălii Palatului pentru un spectacol unic, o poveste despre viață și dragoste, despre putere și supraviețuire, despre vindecare și iertare. Menit să dezvăluie prin muzică experiențele sufletești ale artistei, „Povestea sufletului meu” este proiectat ca un musical, ce destăinuie publicului laturile Andreei, cele de copil, femeie și de mamă.

Printre invitații Andreei se vor număra câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România, precum Iuliana Beregoi, MIRA, JO, Liviu Teodorescu și Aurelian Temișan, care vor completa atmosfera și vor uni suflete prin muzică. 

Andreea Bălan pregătește un spectacol cu totul aparte pentru această toamnă

Spectacolul va avea un titlu aparte, „Povestea sufletului meu” și e programat pe 16 octombrie, de la ora 19.30.

„Vă aștept cu sufletul și brațele deschise să fiți alături de mine la primul meu concert de la Sala Palatului. Vreau să împart cu voi o poveste nespusă până acum: «Povestea sufletului meu». Fără filtre, fără secrete și fără măști. Vă sunt recunoscătoare și mă aplec în fața voastră, findcă datorită vouă și lui Dumnezeu, sunt Andreea Bălan. Vă iubesc și vă aștept să cântăm împreună, să dansăm, să împărțim fericire, bucurie și multă emoție, pe 16 octombrie, la Sala Palatului”, susține artista.

Începând cu data de 2 aprilie, biletele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro.

Andreea Bălan știe toate misterele scenei

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori”, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Printre cele mai recente melodii lansate se numără „Cu inima ta”, „Dor de casă”, o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi, „Acum”, „Băieți cu inima în blugi” și „Superîndrăgostiți”.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments