22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriInternAndreea Raicu, accident neprevăzut: "Faceți lucrurile când vreți să le faceți, nu...

Andreea Raicu, accident neprevăzut: “Faceți lucrurile când vreți să le faceți, nu mai târziu, că poate mai târziu nu mai puteți să le faceți”

Andreea Raicu este un antreprenor de succes, cu un program extrem de încărcat, dar, care, la final de zi, îi aduce o mulțime de satisfacții. Un accident neprevăzut care a avut loc chiar în propria casă i-a dat planurile peste cap și a făcut-o să își ia, fără voia sa, o pauză pentru a se reface.

Accidentul care o împiedică să mai poarte tocuri 6 săptămâni

“Astăzi se anunța o zi foarte draguță, cu multe întâlniri, cu sală, la începutul zilei și la final un eveniment la care mă invitase Marta Ușurelu, cu ocazia lansării Biz Spania, la reședința ambasadorului Spaniei. Mă pregătisem, îmi pregătisem o rochie nouă pe care tocmai o scosesem din producție și multe alte lucruri pe care le aveam planificate. Doar că socoteala din târg nu se potrivește cu a de-a casă și toate planurile au fost date peste cap.”, a povestit Andreea Raicu.

Pentru că durerea în urma accidentării a fost destul de mare, Andreea Raicu a ajuns de urgență la medic, cu care a făcut haz de necaz legat de întâmplarea nefastă. Totul a fost pus pe seama ghinionului, dar faptul că a ajuns pe cele mai bune mâini i-a dat un sentiment de liniște.

Doctorul i-a sugerat Andreei că soluția nu este aceea de a fi mai atentă pe viitor, ci să nu mai aibă multă mobilă în casă, mai ales acum că moda este mai minimalistă.

sursă foto: Instagram

Tratamentul a constat în înfășarea cu zinc a piciorului afectat, timp de patru zile, pentru a ajuta edemul, iar după aceea degetele urmează să fie imobilizate cu leucoplast, căci în cazul unui traumatism de acest gen nu se pune ghips.

Andreea Raicu are interzis la mișcare

“Deci cum e viața asta. Îti planifici o grămadă de lucruri și peste noapte se schimă absolut totul. Așa că faceți lucrurile când vreți să le faceți, nu mai târziu, că poate mai târziu nu mai puteți să le faceți.”, este îndemnul Andreei Raicu.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments