7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriBenzema a depus plângere pentru defăimare împotriva ministrului de Interne al Franței

Benzema a depus plângere pentru defăimare împotriva ministrului de Interne al Franței


Karim Benzema a inițiat o acțiune legală împotriva ministrului de interne al Franței, Gérald Darmanin, după ce acesta l-a acuzat public de presupuse „legături cunoscute” cu organizația radicală Frații Musulmani. În cadrul plângerii depuse, dosarul cuprinde un volum semnificativ de informații, totalizând 92 de pagini, dintre care 80 de pagini sunt dedicate anexelor, preponderent fiind articole de presă.

Benzema, care evoluează la clubul Al-Ittihad, susține vehement că nu există nicio legătură între el și Frații Musulmani și subliniază că această acuzație aduce atingere gravă onoarei și reputației sale. În declarațiile sale, fotbalistul subliniază că se consideră o victimă a unei presupuse „manipulări politice”, evidențiind impactul personal și familial al acestui scandal.

Hugues Vigier, avocatul lui Benzema, a denunțat efectele negative ale acestui caz asupra societății, evidențiind dezbinarea din Franța și respingerea pe care o resimt unii oameni în urma afirmațiilor publice. Avocatul consideră că atitudinea ministrului Darmanin contravine principiilor pe care un politician ar trebui să le promoveze, accentuând necesitatea de coeziune și înțelegere în societate.

Gérald Darmanin l-a acuzat pe Karim Benzema de a avea o „legătură cunoscută” cu Frații Musulmani, bazându-se pe un mesaj postat de fotbalist pe Twitter, în care își exprima solidaritatea cu locuitorii din Gaza, afectați de bombardamentele care au provocat victime nevinovate, inclusiv femei și copii. Întreaga situație reprezintă un caz complex, implicând aspecte legale, sociale și politice care vor fi analizate și dezbătute în procesul legal care va urma.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments