14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriBergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment al carierei lui în România.

„Un meci incredibil, Am avut ocazii, cu o primă repriză bună, cu multe ocazii mari, dar nu am reuşit să dăm gol. Am avut ocazii şi în a doua repriză. Şi ne-am fi făcut meciul mai uşor dacă am fi marcat în prima repriză.

Dezamăgirea e mare pentru că ar fi trebuit să câştigăm. Eu cred că nici o remiză nu era bună, pentru că noi trebuia să câştigăm. Fotbalul se joacă pe goluri şi dacă nu dai gol…

Băieţii au pierdut un pic de încredere, e normal. E un dezastru! Am pierdut din luciditate şi ne-au taxat.

Papeau era accidentat. În rest, nu putem vorbi acum, la cald despre jucători! Trebuie să mergem înainte. Nu e uşor, moralul echipei a scăzut mult. Sunt antrenor până când grupul decide. Un antrenor antrenează şi gata.

E cel mai greu moment al carierei mele în România”, a declarat Cristiano Bergodi după înfrângerea cu Sepsi, de pe teren propriu, suferită luni seara, scor 0-1.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments