14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Mai MulteEvenimenteBucurești, fără Târg de Paște, în 2024!

București, fără Târg de Paște, în 2024!

Capitala se află în absența Târgului de Paște, Tradiții și Flori de Sărbători, ediția a 12-a, în 2024. A fost anulat evenimentul tradițional care avea loc în Parcul Regele Mihai I, inițiat și organizat de CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Acesta ar fi fost cea de-a 12-a ediție a târgului, programată inițial pentru perioada 27 aprilie – 6 mai. Din motive financiare, CREART a fost nevoit să anunțe anularea evenimentului, care a devenit deja o tradiție în oraș și era frecventat anual de peste 100.000 de localnici și turiști. Târgul, care expunea arta și meșteșugurile autentice din toate regiunile țării, aduna peste 80 de creatori și producători locali în fiecare ediție.

Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Alexandra Pandrea

Regretăm că ne aflăm în imposibilitatea reală de a ne continua misiunea, promovarea și susținerea tradițiilor și a patrimoniului național imaterial, și vă asigurăm că ne concentrăm eforturile pentru a menține beneficiile culturale ale publicului, cetățenii capitalei.

Le mulțumim pentru încredere tuturor meșteșugarilor, artiștilor plastici și producătorilor care aleg, de atâția ani, să se înscrie în procedura de selecție a Târgului de Paște și a altor astfel de proiecte organizate de CREART, garantând calitatea, autenticitatea și reprezentativitatea culturii naționale, precum și numeroșilor vizitatori care o apreciază și se implică activ în păstrarea acesteia”, a transmis CREART.

Cristina Dincă
Cristina Dincăhttp://canal33.ro
Proaspăt intrată în domeniul jurnalismului, Cristina Dincă și-a propus să descopere toate fațetele meseriei la care a visat de mică și să contribuie la dezvoltarea acesteia. Pasiunea pe care o poartă zilnic cu ea o ajută să transmită către marea de oameni energia pozitivă de care avem cu toții nevoie în prezent. Cristina Dincă e absolventă a Facultății de Jurnalism, în cadrul căreia a avut oportunitatea să experimenteze, să-și însușească strategiile necesare unui bun jurnalist și să cunoască oameni care au inspirat-o. De asemenea, de-a lungul timpului, a lucrat alături de adevărați profesioniști din domeniul televiziunii, precum TVR și România TV.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments