14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
EDITORIALCanal 33 e finanțat de israelieni, marțieni și patagonezi

Canal 33 e finanțat de israelieni, marțieni și patagonezi

Nu au trecut nici trei luni de la prima „bombă” lansată de Cozmin Gușă legată de finanțarea Canal 33, că revine într-o emisiune de la Gold FM, reiterând aceeași supă reîncălzită: „Invitat deunăzi la Canal 33, acolo unde știti că eu bănuiesc capital israelian în spatele finanțării televiziunii”, spune dl Gușă referindu-se la dl Gen (r) Silviu Predoiu, fostul șef al SIE, decretat de dl Gușă „omul negru al zilei”.

M-ar durea la bască dacă nu aș fi văzut în timp cum anumite vorbe aruncate aiurea de unul și de altul, pot afecta major o entitate de presă căreia i se pune o etichetă falsă. Am explicat acum câteva luni într-un editorial-pamflet intitulat „Cum am ajuns agent Mossad” cum din niște vorbe aruncate aiurea am ajuns cu Canal 33 să avem multe tălpi, vreme de ani de  zile, din partea unui mare distributor de cablu, convins că eu sunt Mossad, că știu ei. Ce or avea ei de împărțit cu Mossadul nu știu, cert e că era de rău că eu sunt Mossad. La vremea la care mă credeau ei Mossad, cred că nici bine să scriu acest cuvânt nu știam.

Sunt conștient că deja Canal 33 este un fenomen pentru „piață”. Este singura entitate media care se dezvoltă, an de an, lună de lună. Dl Gușă, care se dă atotcunoscător, o fi aflat pe bune de data aceasta că nu primesc bani de la partidele politice. O fi aflat și că nu sunt în nici un serviciu secret românesc, că tocmai ce ne spune chiar în același material cum își bea dânsul cafeaua la sediul SIE cu dl Vlase, actualul șef SIE. Și atunci, de unde bani?!? De la evrei!

De ce anume o fi ales dânsul de la evrei (mă rog, acu’ a zis „israelieni” care e o nuanță), nu știu, îmi depășește inteligența. Dar domnule Gușă, primesc, domnule! Ziceți-le dvs că primesc. Și de la evrei, și de la patagonezi, și de la marțieni, suntem deschiși. Dacă nu ne afectează independența editorială, primesc și de la japonezi, și de la new-yorkezi și de la bengalezi. Dar am o rugămite: dați-le, vă rog, dumneavoastră conturile bancare corecte, că ei or fi trimis săracii – nu vă contrazic! – dar la noi nu au ajuns, or avea oamenii contul greșit!

Acum, serios și sper pentru ultima dată: entitățile de media asociate Canal 33 sunt finanțate de fondator, adică de subsemnatul, din alte afaceri private din care câștig bani, prin valoarea pe care o aduc în societate prin produsele și serviciile mele. Cu acești bani, probabil din ceva alienare mintală, în loc să îmi cumpăr mașini de lux și case pe plajă la ocean, eu finanțez niște entități de media care să fie independente și să ofere o informație alternativă la propaganda pe care o fac celelalte. Dar dacă vin evreii să ne dea bani, primim domnule Gușă, primim. De ce să stau lună de lună în tensiune să produc acei bani, când pot să primesc pară mălăiață în gura lu’ nătăfleață, cum știți dumneavoastră că poate se întâmplă pe la alte case mai mari?? Dar ce să vedeți, nu au trimis!

Acum, dacă chiar vreți să găsiți banii de la evrei, poate ar trebui să îl întrebați pe domnul Sârbu, despre care e de notorietate publică relația cu Ronald Lauder. Sau poate chiar să vă uițați prin conturile televiziunii căreia i-ați fost și dvs patron o perioadă, iar înaintea dvs se pare că niște milioane a băgat dl Elan Schwartzenberg. Cu astea aș putea avea suspiciuni, cum ziceți dvs, că ați putea găsi pe bune niște bani de la evrei. La Canal 33 găsiți doar multă muncă, și o tenacitate de a rezista impotriva tuturor piedicilor și vorbelor aruncate de atotcunoscători ca dumneavoastră.

Alexandru Răducanu
Alexandru Răducanuhttp://canal33.ro
Fondatorul Canal 33 Romania, este licenţiat în psihologie, are Master Degree în advertising, MBA Romano-Canadian în Marketing la Universitatea din Ottawa, Canada şi specializare în cadrul Colegiului Naţional de Informaţii, Academia Naţională de Informaţii. Este antreprenor, publisher al revistelor The Marketer şi Business Woman, jurnalist, realizator TV, mentor în dezvoltare personală şi spirituală, fondator School of Light, autor şi deţinătorul recordului mondial Guinness World of Records pentru cel mai lung talk show din lume : 72 de ore și 18 minute.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments