22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
DiverseCanal 33 marchează la 17 martie primii săi șapte ani de existență!

Canal 33 marchează la 17 martie primii săi șapte ani de existență!

Fondat de către Alexandru Răducanu, postul de televiziune a pornit inițial, la 17 martie 2017, cu un scurt program zilnic de emisiuni, exclusiv pe cablu. Astăzi, el emite 24 de ore din 24, în format HD, pe toate platformele de cablu existențe la nivel national.

„Acum șapte ani mi se părea că România are nevoie de o televiziune de business și dezvoltare personală, asta a fost felul în care noi am început, și mai ales o televiziune la care oamenii să fie câștigați.

Ce am vrut eu este ca omul să rămână câștigat urmărind o oră de program Canal 33. Să rămână cu niște informații de calitate, să rămână cu inspirație, să rămână cu dezvoltare și așa mai departe. Numele de Canal 33 nu are nicio legătură cu masoneria. Este un număr special pentru mine, vine de la vârsta Mântuitorului Iisus Hristos”, afirmă la ceas aniversar Alexandru Răducanu.

Echipa Canal 33, la ora startului de neuitat din martie 2017

Un demers curajos şi unic pe piaţa media din România, prin abordarea sa holistică asupra dezvoltării umane, Canal 33 HD este astăzi un post care încurajează gândirea critică, independentă şi spiritul antreprenorial în sensul larg, asumarea responsabilității pentru propria viață și pentru dezvoltarea personală, profesională si spirituală.

Emisiunile sale sunt realizate de către profesionişti cu reputaţie în domeniile din care provin, axate pe analize de actualitate social-politică românească şi europeană, pe  dezbateri pe teme ce privesc dezvoltarea economică, antreprenoriatul, cariera, implicarea socială si performanţa.

Echipa Canal 33, formată în prezent din aproape 100 de persoane, inclusiv colegii din echipa tehnică sau cei de la site și canalele de comunicare prin YouTube și Instagram, au reușit ca printr-un efort susținut să aducă mereu în atenția telespectatorilor invitați de valoare, care au avut întotdeauna ceva de împărtășit despre felul în care au reușit în viață și în carieră, cu opinii argumentate si pertinente, dar și subiecte care s-au impus atenției generale prin curajul de a sublinia mereu informația, fie ea dureroasă sau sensibilă.

Același Alexandru Răducanu este deținătorul recordului mondial privind susținerea celui mai longeviv talk-show din lume, de 72 de ore și 18 minute. Destinul a dorit ca acest record să se consume în perioada 14 – 17 martie 2020, adică exact atunci când lumea întreagă începea să se lupte cu pandemia de COVID-19.

Alexandru Răducanu, la finalul maratonului de emisiuni, unul pornit la 14 martie și încheiat la 17 martie 2020

Postul de televiziune Canal 33 transmite în format HD de la finele anului 2022, transformându-se totodată și într-o  televiziune de știri și informații.

Echipa tehnică a Canal 33 HD, în 15 martie 2020, atunci când canalul de YouTube al postului depășea 100.000 de abonați. Vă mulțumim, fete și băieți de ispravă! Fără voi tot ceea ce Canal 33 creează, nu ar fi posibil!

Canal 33 are multe emisiuni de business, precum „Jurnal de business”, prezentată de Alexandru Catalan, „Zodia asigurărilor” cu Sergiu Costache (emisiune destinată celor care vor să înveţe să gestioneze riscurile financiare), „Consultanţă în afaceri” cu Marius Bizău (formatul îşi propune să contribuie la creşterea gradului de educaţie antreprenorială pentru cei interesaţi să dezvolte afaceri şi pentru antreprenorii care îşi doresc creşterea profitului. De asemenea, în grila Canal 33 sunt incluse „Facem profit” cu Angel Răducanu (emisiune cu invitaţi care prezintă căi verificate prin care se poate face profit în afaceri în România), „Economia XXI”, prezentată mai nou de către Simona Muscă, „Forum IT”, la cârma căreia se află, prin rotație, Cătălin Grosu, Alin Niță și Csaba Demeter, „Business Philosophy”, cu Romeo Chiriac și Ileana Vlăduț și „Mr. Market”, cu Liviu Moldovan la timonă.

Pe lângă emisiunile legate de busines, Canal 33 are formate precum „România în mişcare” (dezbateri pe teme de politică internă, relaţii internaţionale, sociale, cu Lavinia Șandru), „Sfere de interes” (invitaţi din sfera analizei de politică externă, cu Andrei Stoian, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai postului), „Punctul de control” (o emisiunea realizată de către Ion M.Ioniță), dar şi emisiuni despre cărţi – Oameni şi cărţi (cea dedicată exclusiv semenilor care pun cărțile în centrul atentiei lor, prezentată de către Sorin Lucaci, dar și „Cartea săptămânii”, cea prezentată de către Vicențiu Popa), „Kabbalah 100%”, cu Thea Haimovitz, „Sănătate trup și suflet”, cu Roxana Gabor Iliescu, „La Plural”, o producție marca Cristina Andreea Stan, „Educație XXI”, cu Andreea Sender, sau „Împreună pentru natură”, cu Paul Gabor Iliescu, „AgroExpert”, cu Simona Man, jurnale zilnice de sport sau pastile dedicate petrecerii timpului liber, destinațiilor de vacanță sau menite să răspundă curiozităților de tot felul, unde excelează deja un Liviu Mihaiu, Ramona Popescu și Ana Pârloagă.

Prima zi de emisie a Canal 33. Andrei Stoian intr-o imagine din 17 martie 2017

Interviuri de 5 stele”, realizată de către Cristina Dragna sau Alexandru Răducanu, „Despre filme”, cu Oana Duțu, „Apel medical”, cu Elena Banciu sau „Povești de succes”, cu Maria Liliana Oșca, întregesc o ofertă aproape fără egal în audiovizualul românesc.

Printre prezenţele săptămânale de la Canal 33 se numără Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al Guvernului, dar și al Președinției (cu emisiunea sa „La Subiect”, difuzată vinerea, de la 19.00), Radu Herjeu, fost membru CNA, cu emisiunea sa „În spatele ştirilor”, difuzată miercurea, de la ora 20.00), Robert Turcescu, reputat jurnalist, prezent în fiecare vineri, la „Jurnal de Bord”, de la ora 11.00, Eugen Teodorovici, și el cu o ediție specială de „Jurnal Politic”, tot vinerea, dar de la ora 12.00, profilerul H.D. Hartmann, nelipsit din grila postului, fie marțea, între orele 13.00 și 15.00, fie vinerea, între 13.00 și 15.00.

Cei care doresc să afle opiniile celui mai apreciat jurnalist român al momentului, Ion Cristoiu, pot urmări pe pagina de YouTube al Canal 33, emisiunea „3×3 cu Cristoiu”, în fiecare joi seara, de la 21.15.

Cristina Țopescu și Horia Alexandrescu, în dreapta imaginii, la ora primului succes major al Canal 33

Din echipa Canal 33 au făcut parte și regretații jurnaliștii Cristina Țopescu și Horia Alexandrescu. Două dintre actualele studiouri ale postului nostru de televiziune le poartă în prezent numele, în amintirea efortului depus cândva în aceeași echipă!

Iar suprizele nu se opresc aici! Fiindcă în curând Canal 33 HD va avea o „surioară”, Bucătăria TV, care a obținut deja licența din partea Consiliului Național al Audiovizualului.

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments