20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
Diverse„Care pe care” în Parlamentul României, între doi deputați liberali!

„Care pe care” în Parlamentul României, între doi deputați liberali!

Parlamentul României a înregistrat marți, 21 mai, un moment cu totul exotic în istoria sa: o agresiune fizică! Totul s-a consumat preț de câteva minute între doi foști colegi de partid, liberali, Florin Roman și Dan Vîlceanu. Momentul a fost surprins și de camerele video din interiorul parlamentului.

Iar Florin Roman a ales „să se plângă” pe larg, pe pagina sa de socializare.

„Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam că voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vîlceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului”, a scris Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că „a evitat orice ripostă, pentru că respect mandatul de parlamentar”.

„În schimb, a scris același Florin Roman, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”.

În plus, același deputat liberal a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputatilor să pună la dispoziția presei toate imaginile filmate despre acest incident, în încercarea de „a demonta astfel prima minciuna a deputatului golan Vîlceanu care vorbea doar de o < altercație verbală > și cele mai aspre sancțiuni regulamentare împotriva comportamentului huliganic”.

Dan Vîlceanu nu mai face parte din grupul liberal din octombrie 2023.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments