14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Cătălin Cîrstoiu: „Dragi Nicușor și Piedone, nu mai sperați degeaba”

Cătălin Cîrstoiu: „Dragi Nicușor și Piedone, nu mai sperați degeaba”

Medicul Cătălin Cîrstoiu a respins orice tentativă personală de retragere a candidaturii sale din cursa electorală pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

El a încercat să ofere pe pagina sa personală de Facebook o replica umoristică zvonurilor tot mai insistente care vorbesc despre ieșirea sa iminentă din competiția electorală.

„Hai că m-au retras și azi din cursa electorală. Fenomenul se manifestă zilnic, de la început. Nici nu apucasem să fiu desemnat candidat și eram deja retras. Practic, o să intru în cartea recordurilor ca primul candidat retras care câștigă alegerile”, a scris în seara zilei de 12 aprilie pe Facebook Cătălin Cîrstoiu.

El a adăugat sec doar atât: „Eu nu-s prea retras de felul meu așa că nicio șansă, dragi Nicușor și Piedone, nu mai sperați degeaba”.

Pe de altă parte, și Gabriela Firea s-a grăbit să nege o eventuală implicare a domniei sale în cursa pentru alegerile locale.

În opinia ei „este imposibil de retras candidatul” în această fază a precampaniei electorală, cu mai puțin de două luni înaintea alegerilor din 9 iunie.

„Nu s-a pus problema şi, dacă mă întrebaţi pe mine, este foarte târziu să retragi candidatul din cursă, cu atât de puţin timp înainte de declanşarea oficială a campaniei. Noi suntem acum în precampanie. Imediat după Paşte începe campania. Dacă-l retragi, cine candidează din partea PSD şi PNL? Este un nonsens, nu are cine să mai intre în cursă cu o lună şi două săptămâni înainte, din punctul meu de vedere”, a precizat Gabriela Firea pentru Antena 3. 

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments