14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Cătălin Cîrstoiu intensifică acuzele la adresa lui Nicușor Dan: „Un bun matematician...

Cătălin Cîrstoiu intensifică acuzele la adresa lui Nicușor Dan: „Un bun matematician premiant, dar repetent la management”

Cătălin Cîrstoiu pare să-și fi schimbat strategia electorală. El a ales să insiste pe publicarea constantă a unor mesaje pe pagina sa de Facebbook, plecând de la diverse constatări personale, dar folosind deopotrivă și „ocaziile speciale” oferite de presa centrală.

Managerul general al Spitalului Universitar din București, candidatul comun al PSD și PNL pentru fotoliul de primar general al Capitalei, afirmă că e un tip extrem de matinal.

„În fiecare zi mă trezesc la ora 5, inclusiv sâmbetele și duminicile, când am operații. Pacienții nu pot aștepta, spitalul nu stă să aștepte niciodată. Spitalul, mai ales unul de urgență, vindecă suferințe imediat și are grijă ca sufletul să fie bine. Acum am același program, dar cu probleme diferite. Avem de făcut bine un oraș. Și multe urgențe. Bucureștiul se dezvoltă acum încet, foarte lent, extrem de lent. Am avut primari buni, dar și administratori care au nimerit pe ușa greșită. Am avut și primari cinstiți, dar incompetenți, cât și primari competenți, dar hoți”, a scris sâmbătă, 13 aprilie Cîrstoiu pe Facebook.

În opinia sa, „domnul Dan trebuie să plece pentru că nu știe să conducă, nu știe să comunice, nu știe ce să facă”.

„Este un bun ong-ist, dar un primar incapabil să ofere soluții, un primar depășit complet de marile și micile probleme ale orașului. Nu a condus niciodată echipe, nu știe să organizeze. Este un bun matematician premiant, dar repetent la management. Orașul, ca și spitalul, nu stă să aștepte pe nimeni. Putem să mai pierdem 4-8 ani, să rămânem pe loc sau să facem un salt uriaș înainte, așa cum este în puterea unui oraș de dimensiunea și importanța Bucureștiului”, mai spune același Cîrstoiu.

În plus, un recent interviu oferit de Nicușor Dan pe tema efectelor unui posibil cutremur major în București, i-a oferit ocazia nesperată de „a-l urechea” o dată în plus: „Sunteți în această funcție să faceți, să acționați, să preveniți! Nu să stați cu mâinile în sân și să constatați mecanic, robotic, cum vor cădea peste oameni clădirile neconsolidate din incompetență și nepasare. Noi salvăm oameni la spital, ne asigurăm zi de zi că nu se întâmplă tragedii. Oamenii nu sunt cifre, domnule Dan!”.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments