14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
DiverseCe facem în weekendul 10-12 mai?

Ce facem în weekendul 10-12 mai?

Ce facem vineri, 10 mai?
Jukebox și Julie Mayaya se întorc la 14th LANE, de la 19.30 pentru a ne servi o porție zdravănă de voie bună asezonată cu o rundă sănătoasă de dans. Compus din elemente muzicale pe cât de diverse, pe atât de îndrăgite, spectacolul lor promite să încingă spiritele și, în egală măsură, corpurile. Prețul unui bilet este de 70 de lei.

La Hard Rock Cafe de la 21.30, Iris te așteaptă „Sub lună plină” pe acordurile bine-cunoscutelor piese care au facut istorie în ritmul inconfundabil, atât de unic. Prețurile încep de la 97 de lei.

Florin Ristei revine în True Club, de la 23.00 și umple Sufrageria cu multă energie și emoție pură! Hai să-l ascultăm LIVE și să ridicăm paharele în cinstea amintirilor care ne răscolesc simțurile. Pregătește-te pentru o noapte de distracție ca la carte, în care îți lași sufletul să danseze în ritmul muzicii. Prețul unu bilet este de 50 de lei.

Ce facem sâmbătă, 11 mai?
Ai ocazia să auzi live pe cea care a reușit să facă din muzica pop un act de cultură. Alexandra Ușurelu, alături de bandul său de instrumentiști excepționali ai scenei de jazz și membri ai orchestrelor, vine la 14thLANE, DE LA 19.30 într-un concert de excepție ce va include cântecele sale cunoscute, dar și cântece încă nepublicate. Prețul unui bilet este de 55 de lei.

Pregătiți-vă să petreceți pe un vibe nemaintâlnit până acum la petrecerea „Festa da Favela” în stil brazilian de la 22.00 la Fabrica. Combină pasiunea lor pentru cultura și muzica braziliană cu plăcerea ta de a dansa până dimineață. Prețurile încep de la 50 de lei.

Musicalul „Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!” oferă o perspectivă sinceră și amuzantă asupra naturii umane în căutarea dragostei, de la 19.00 la Teatrul National de Opereta si Muzical Ion Dacian. Spectacolul are structura unui cabaret muzical ce prezintă o serie de scene și cântece scurte în care personajele și poveștile se schimbă și aduce în prim-plan diferite stadii ale relațiilor amoroase de-a lungul vieții. Prețul unui bilet este de 64 de lei.

Ce facem duminică, 12 mai?
„Minunații” prezintă spectacolul „Magie în baloane de săpun”! Cel mai tare show de magie și muzică pentru întreaga familie revine la București, de la ora 17:00, în Aula Magna Politehnica București! Prețurile încep de la 63 de lei.

La Hard Rock Cafe de la 21.00 concertează Cargo, așadar pregătește-te pentru melodii ca „Dacă ploaia s-ar opri” , „Ziua Vrăjitoarelor” care au făcut istorie. Prețurile încep de la 107 lei.

Acum tot ce mai trebuie să faci este să te bucuri de comedie la un maraton de stand-up pe terasa Comics Club de la 22.00! Știm sigur că celor care vor urca pe scenă li s-au întâmplat multe lucruri de „nu-mi vine să cred!” pe care d-abia așteaptă să ți le povestească! Prețul unui bilet este de 69 de lei.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments