14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriInternCe facem în weekendul 19-21 aprilie?

Ce facem în weekendul 19-21 aprilie?

Ce facem vineri, 19 aprilie?

Retroteca te așteaptă pe 19 și 20 aprilie, în Hala Laminor, cu petreceri excepționale și invitați speciali pe acordurile muzicale care au făcut înconjurul lumii și au fost fredonate de generații întregi. Asta înseamnă două zile de super-distracție, de invitați speciali, ca Lou Bega și Rednex, de muzică mixată de cei mai tari DJ ai momentului, precum și de alte surprize speciale! Prețul unui bilet începe de la 50 lei, existând și posibilitatea de a achiziționa un abonament pentru ambele zile.

De la ora 21.30 la Hard Rock Cafe concertează Vama, așadar dacă îți plac versurile și tipul lor de muzică te transportă pe o plajă, în picioarele goale și te face să te simți ca la 18 ani, aceasta este ideea perfectă pentru vineri seară. Prețul unui bilet este de 107 lei.

De la ora 19.30 la 14th Lane poți să atingi cerul cu mâna și poți să trăiești emoția deplină cu Diana Matei și Taraful Cleante. Te așteaptă o seară de distracție nebună în care muzica live te ridică la dans și meniul gourmet te îmbie să te așezi înapoi la masă, asta în timp ce vinul te convinge că poți să te bucuri de amândouă. Prețul unui bilet este de 85 de lei.

Ce facem sâmbătă, 20 aprilie?

Greii rapului de stradă tocmai au lansat albumul „Foarte” și acum pleacă prin țară cu un mare show de hip-hop într-un turneu național care se anunță istoric. După 20 de ani de la lansarea primului album. Atitudinea socială a lui Sișu și Puya și crezul lor artistic au marcat adânc muzica și industria românească și a transformat deja mai mult de o singură generație.

Minunatele coloane sonore ale inegalabilului compozitor italian Ennio Morricone vor răsuna, din nou, în superba sală a Ateneului Român sub bangheta maestrului Andrea Albertini și orchestrei „Le Muse” pe data de 20 aprilie 2024, de la ora 16.00 şi 20.00! Prețurile încep de la 429 de lei.

Victoria De Angelis de la Maneskin vine la Club Quantic, de la 21.00. Influențele sale principale sunt trance-ul anilor ’90 până la tehnoul de astăzi, o fuziune care se traduce într-o experiență de club hiper-energică ce sigur va transpira toată sala.

Ce facem duminică, 21 aprilie?

Lara Fabian, una dintre cele mai emblematice voci ale muzicii contemporane, revine în România la Sala Palatului cu două spectacole grandioase. Alătură-te acestei seri de excepție și lasă-te fermecat de vocea unică a artistei. În program mult așteptatele piese noi, cât și cele mai îndrăgite hituri printre care se numără „Je t’aime”, „Je suis malade” și multe altele.

Îndrăgita formație din republica Moldova, Zdop și Zdup îți dă întâlnire la Hard Rock Cafe de la 21.00 într-un concert plin de energie, care nu te va lăsa să stai pe scaun. Prețul unui bilet începe de la 97 de lei.

Concertul „Lumină din Lumină” ajunge în acest an la cea de-a 8-a ediție, promițând o experiență muzicală de excepție pentru toți cei prezenți. De la 18.00, în sala Auditorum Pallady soliștii Vlad Miriță și Luiza Spiridon vor încânta publicul cu vocile lor, oferind momente muzicale memorabile. Alături de aceștia, corul de copii Sclipiri va adăuga o notă de prospețime și inocență în cadrul evenimentului. Prețurile încep de la 25 de lei.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments