20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
DiverseCe facem în weekendul 31 mai-2 iunie?

Ce facem în weekendul 31 mai-2 iunie?

Ce facem vineri, 31 mai?
Radu Gheorghe concertează de la 19.30 la La ingineri Bistro. Amfitrionul serii prezintă privitorilor, sub magia acordurilor de chitară, complexitatea artei pe care o slujește de aproape jumătate de secol, trădând cele două expresii artistice care l-au însoțit de-a lungul întregii cariere: improvizația și pantomima. Prețul unui bilet este de de 53 de lei.

Tot de la ora 19.30 la 14th Lane concertează Simion Bogdan Mihai. Sârbe, doine, romanțe, imnuri haiducești și vechi cântece lăutărești, el le cântă pe toat. Frunză verde de cicoare, să vii doar cu rezervare. Prețul unui bilet este de 85 de lei.

La Hard Rock Cafe, de la 21.30 are loc un concert tribute AC/DC The Rock și vă promit un show electrizant în ritmul și emoția muzicii care a inspirat generații întregi. Adu cu tine prietenii și voia bună. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Ce facem sâmbătă, 1 iunie?
Ajuns la cea de-a 13-a ediție, proiectul de fotografie „Portret de copil” se va desfășura în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău. Cristian Șuțu, coordonatorul Foto Union, continuă astfel celebra serie de portrete printr-un nou eveniment dedicat copiilor, părinților și bunicilor. Nu este necesară rezervarea, începând cu ora 10.00 fotografiile se vor face în ordinea sosirii, prețul pentru o ședință fiind de 75 de lei.

Și pentru că celebrăm cea mai frumoasă etapă din viață- copilăria, la Sala Dalles, de la ora 11.00 are loc un Spectacol muzical interactiv pentru copii, părinți și bunici cu acompaniament de pian. Corul Mina are și invitați supriză care vor aduce bucurie în inimile celor prezenți. Prețul unul bilet este de 56 de lei.

La Arenele Romane Smiley te invită în SMILEYVERSE. Trăiește live cele mai frumoase piese Smiley și experimentează o dimensiune complet nouă, într-o lume creată din melodiile cele mai cunoscute, în care ești invitat să cânți, să dansezi și să visezi alături de artistul preferat. Prețurile încep de la 107 lei.

Ce facem duminică, 2 iunie?
Dacă și tu ai zis vreodată că a fost prea scurtă „Vacanța Mare”, dar te refereai la serial, atunci poți să vii la One Man Show-ul lui Radu Pietreanu și să mai prelungești puțin râsul. De la ora 19.30, la The Fool adu-ți buna dispoziție și pregătește-te să râzi în hohote, dar să ai și parte de umorul inteligent care îl caracterizează pe Radu Pietreanu. Prețul unui bilet este de 63 de lei.

De la ora 19.00 la Teatrul Bulandra, la sala Toma Caragiu, într-o viziune proaspătă și extrem de relevantă pentru momentul actual, „Măsură pentru măsură” propune o întâlnire curajoasă cu spectatorii de azi, redescoperind valențele textului shakespearian, în contextul conversațiilor publice de acum. Din distribuție fac parte actorii Marius Chivu, Andi Vasluianu, Maria Veronica Vârlan și alții.

La Sala Dalles, de la ora 19.00, Astor Piazzolla revoluționează muzica de tango argentinian, punându-și amprenta definitiv pe acest gen muzical. Elementele de jazz și de muzică clasică sunt întâlnite în mai toate lucrările marelui artist, ducând astfel muzica lui în sălile de concerte simfonice, devenind astfel un ambasador mondial al noului tango argentinian. Prețul unui bilet este de 100 de lei.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments