10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleCe facem în weekendul 9-11 februarie?

Ce facem în weekendul 9-11 februarie?

Ce facem vineri, 9 februarie?
De la ora 20.00 la Sala Palatului concertează Nikos Vertis, așadar dacă vă plac acordurile grecești, Nikos promite că știe cum să facă spectacol, trecând cu ușurință de la balade care îi pun în valoare vocea, la cântece care te fac să dansezi imediat. Prețurile încep de la 212 lei.

De la ora 21.30 la Hard Rock Cafe are loc concertul trupei Help! Help! A Beatles tribute. Cei care vor participa la acest eveniment vor avea sentimentul că asistă de fapt la un concert autentic al trupei Beatles, așa că fie că ești un fan înrăit al trupei sau doar un simpatizant, nu ai cum să ratezi un asemenea show! Preturile încep de la 74 de lei.

Mai târziu, de la ora 23.30, Florin Ristei îți dă întâlnire în Sufrageria True așa că pregătește-te pentru o noapte de distracție ca la carte, în care îți lași sufletul să danseze în ritmul muzicii. Prețul unui bilet este 50 lei.

Ce facem sâmbătă, 10 februarie?

Incă de dimineață, de la ora 11.00 , putem merge cu cei mici la Hanul lui Manuc la ,,Cei 3 purceluși”. Cu toţii ştim povestea celor trei purceluși care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case. Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba şi lenea strică treaba şi că, dacă vrei să faci un lucru bun şi durabil, trebuie să îţi pui mintea la contribuţie şi să nu te fereşti de muncă.

De la ora 19.00 la teatrul Notarra se joacă spectacolul ,,Ultima oră”. În redacția unei obscure și falimentare gazete, într-o dimineață, plictiseala se transformă în adrenalină pură. Din distribuție fac parte Cristian Șofron, Ioana Calotă, Crenguța Hariton și alții.

De la ora 21.00 Vama concertează la Quantic. Pentru publicul iubitor de muzică de calitate și atmosferă ,,ca pe malul mării” și ca la 18 ani.

Ce facem duminică, 11 februarie?

De la ora 21.00 la Hard Rock Cafe are loc un concert al trupei Coma .Prețul biletelor începe de la 89 de lei.

Dacă și tu ai zis vreodată că a fost prea scurtă „Vacanța Mare” si nu ai reusit sa râzi suficient, atunci poți să vii la One Man Show-ul lui Radu Pietreanu și să mai prelungești puțin râsul, de la ora 19.00, la sala Gloria.

De la ora 20.00 la Teatrul de Artă se joacă ,,Fata din Curcubeu” , o lume într-o coajă de ou. Un zâmbet care îți răsucește cuțitul în rană, un one-woman-show care te face să râzi și să plângi pe masură ce îți dezvăluie povestea.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments