10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriCe pensie are Țiriac?

Ce pensie are Țiriac?

Ion Țiriac, miliardarul cu o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari, a dezvăluit detalii neașteptate despre pensia pe care o primește de la statul român. Deși anterior dezvăluise că încasează lunar 12.000 de lei, recent a precizat că nu mai primește nicio pensie.

Motivul pentru pensia semnificativă a lui Țiriac provine din cariera sa de două decenii ca ofițer în Ministerul de Interne, unde a atins gradul de colonel după ce a încheiat cariera în tenis. Cu toate acestea, miliardarul de 84 de ani nu a ridicat niciodată această pensie, aceasta fiind transferată într-un cont pe care el nu l-a atins niciodată.

Într-o discuție în plină stradă cu un apropiat, în timp ce paria în fața jurnaliștilor, Ion Țiriac a declarat că nu mai primește pensie.

Pe lângă aceste detalii despre pensia sa, Țiriac a anunțat o investiție remarcabilă în România. Miliardarul intenționează să construiască o sală de sport nouă cu o capacitate de 12.000 de locuri, care va purta numele Nadiei Comăneci. De asemenea, va construi și un bazin de dimensiuni olimpice. Costul investiției este menționat ca fiind extrem de ridicat, dar suma exactă nu a fost dezvăluită. Această inițiativă este parte a eforturilor sale pentru copii, prin intermediul fundației sale, iar lucrările vor începe încă din acest an, de la 1 aprilie. După finalizarea proiectului, întregul complex sportiv de la Otopeni va fi denumit „Țiriac City,” adăugându-se la proiectele anterioare ale miliardarului, precum un patinoar deja construit.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments