9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriCine sunt cele mai bogate soții de fotbaliști ?

Cine sunt cele mai bogate soții de fotbaliști ?

Astăzi, vă prezentăm topul celor mai bogate iubite de fotbaliști care și-au construit singure averea. Contrar așteptărilor, Georgina Rodriguez și Antonella Roccuzzo nu se află pe podium.

Potrivit ziariștilor britanici, primele trei poziții sunt ocupate de femei care au acumulat averi impresionante de zeci de milioane de euro, în contrast cu Georgina Rodriguez, a cărei câștiguri se opresc la zece milioane de euro.

Scopul jurnaliștilor britanici a fost să infirme zvonurile că iubitele de fotbaliști ar sta alături de aceștia doar pentru bani și faimă. Așadar, au realizat un top al celor mai bogate partenere din lumea fotbalului care și-au câștigat independența financiară.

În fruntea clasamentului se află Victoria Beckham, proaspăt protagonistă într-un documentar Netflix de mare succes. Averea ei, construită independent, depășește 63 de milioane de euro, obținuți atât din hiturile Spice Girls din anii ’90, cât și din diversele afaceri gestionate cu succes ulterior.

Locul al doilea este ocupat de Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, prezentatoare TV de succes și fost model, cu o avere estimată la peste 54 de milioane de euro.

Pe locul trei se află Anna Lewandowska, soția lui Robert Lewandowski, antreprenoare de succes, expertă în karate și nutriționistă, cu o avere de peste 41 de milioane de euro.

În concluzie, Antonella Roccuzzo și Georgina Rodriguez se clasează pe locurile 5 și 8 în top, cu averi proprii de 18 milioane de euro, respectiv 10 milioane de euro.

Topul complet al celor mai bogate partenere de fotbaliști include:

  1. Victoria Beckham – 63 milioane de euro
  2. Pilar Rubio – 54 milioane de euro
  3. Anna Lewandowska – 41 milioane de euro
  4. Ann-Kathrin Gotze – 32 milioane de euro
  5. Antonella Roccuzzo – 18 milioane de euro
  6. Coleen Rooney – 17 milioane de euro
  7. Ana Ivanovic – 15 milioane de euro
  8. Georgina Rodriguez – 10 milioane de euro
  9. Perrie Edwards – 8 milioane de euro
  10. Rebekah Vardy – 3 milioane de euro.
Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments