20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
DiverseComisarul Moldovan, președinte la Rapid!

Comisarul Moldovan, președinte la Rapid!


Dan Șucu tace și face în Giulești. După despărtirea de Daniel Niculae în urma unui play-off dezastruos, giuleștenii clasându-se pe locul 6 cu doar 4 puncte acumulate, șeful Rapidului a luat hotărârea să-l pună în funcția de președinte pe Viorel Moldovan (51 ani).

Anunțul oficial a fost făcut de giuleșteni prin intermediul unui comunicat oficial.
Inițial, s-a vehiculat varianta ca Victor Angelescu să ocupe acest post. În cele din urmă, oficialul Rapidului a anunțat că funcția va rămâne vacantă pentru când va fi găsită o persoană potrivită.

Negocierile cu Moldovan s-au purtat într-o discreție totală, așa cum doresc mai nou oficialii din Giulești, iar anunțul a venit chiar în ziua reunirii.

Noul președinte de la Rapid a vorbit și despre obiectivele sale.

„Am revenit la exact zece ani de când am plecat, de la acel sezon 2013-2014, când situația era complicată, dar am reușit să promovăm. Stau și mă uit la ce am găsit, comparativ cu acea perioadă, e ceva extraordinar. Rapid e pe un drum corect în ceea ce privește managementul unui club de fotbal. Sunt anumite schimbări care au intervenit la Rapid. Clubul are stabilitate financiară, organizare foarte bună. Eu trebuie să dau direcția și să asigur un echilibru”, a precizat Viorel Moldovan.

El a adăugat că noul său rol va fi unul aparte și complex.

„Rolul meu va fi complex. Atribuțiile mele vor fi spre aspectul tehnic, spre centrul de formare, de recrutare, transferuri, comunicare, care e foarte importantă”, a mai spus Viorel Moldovan.

Fostul atacant Viorel Moldovan a jucat pentru Rapid între iarna lui 2006 și vara lui 2007, reușind 21 de goluri, inclusiv pe cel împotriva FCSB (pe atunci Steaua), în sfertul de finală de Cupa UEFA, 1-1 înregistrat pe Stadionul Giulești.

Viorel Moldovan a fost foarte iubit ca jucător, fanii vișinii mergând la el acasă pentru a-l convinge să mai evolueze un sezon în Grant, ceea ce s-a și întâmplat în 2006-2007.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments