9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriInternComunitatea de afaceri din jurul CCIB se implică în ajutorarea unei parohii...

Comunitatea de afaceri din jurul CCIB se implică în ajutorarea unei parohii dâmbovițene cu mulți copii săraci

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) găzduiește miercuri, 20 decembrie, începând cu ora 17:00, în Aula Carol I din sediul său istoric, evenimentul caritabil „Speranță de Crăciun”, care se adresează deopotrivă comunității de afaceri și publicului larg.

Seara va fi deschisă cu un concert de colinde susținut de un grup de studenți ai Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica București.

Cei care vor trece pragul Palatului CCIB se vor bucura de un moment artistic susținut de Trupa Nebotezată a aceleiași instituții de învățământ, precum și de un minirecital al sopranei Angela Stratulat. Programul manifestării va fi completat cu o tombolă, o licitație de obiecte de artă și o degustare de vinuri.

Cu acest prilej, oaspeții vor afla informații inedite despre istoria Palatului CCIB, clădire monument istoric de o remarcabilă valoare arhitectonică și istorică.

Evenimentul, inițiat de pictor profesor Valentin Ionescu, este organizat cu sprijinul Camerei bucureștene, al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) și al firmelor Scorillo Travel, Deep Art Business Solutions și Love at First Bite. El va fi prezentat de către Traian Bădulescu, purtător de cuvânt ANAT.

Fondurile obținute vor fi donate Parohiei Cătanele din județul Dâmbovița, urmând a fi folosite pentru a veni în sprijinul a nouă copii cu posibilități materiale reduse, care provin din familii defavorizate și monoparentale, aflați în grija preotului paroh al bisericii amintite.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments