20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Cristian Popescu Piedone a ajuns la secția de votare cu zece minute...

Cristian Popescu Piedone a ajuns la secția de votare cu zece minute înaintea deschiderii acesteia!

Cristian Popescu Piedone a ajuns duminică dimineață la votare cu zece minute înaintea deschiderii oficiale. El a venit însoțit de fiul său, Vlad, pe jos.

Candidatul PUSL a vorbit din capul locului despre faptul că el nu știe să obțină decât locul 1 în viață. Apoi, a respins varianta de a deveni viceprimarul lui Gabi Firea, propunere pe care a respins-o constant, nu doar în ziua alegerii.

play-sharp-fill

„Am fost cocoș toată viața, nu pot acum cotcodăci altfel, acum!”, a precizat același Cristian Popescu Piedone.

play-sharp-fill

În opinia sa, secțiile de votare din Capitală vor fi aglomerate între orele 20.00 și 22.00, atunci când se așteaptă ca mulși bucureșteni să revină de la mare sau de la munte.

Cristian Popescu Piedone e cotat cu șansa treia la alegerile municipale, in timp ce fiul său candidează pentru postul de primar al sectorului 5.

El a avut ceva probleme cu ștampila de vot, pe care inițial a uitat s-o ia cu el în cabina de votare, apoi a rămas fără tuș.

play-sharp-fill
Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments