18.5 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Mai MulteDezvoltare personalaCum să ai mai mulți bani?

Cum să ai mai mulți bani?

Credințele noastre – pe care le credem adevărate – creează realitatea noastră!

Am împărtășit cu voi cele mai cunoscute 18 credințe care te împiedică să ai mai mulți bani, iar astăzi vă spun cum puteti afla care sunt credințele voastre despre bani si 2 modalități care ne ajută să ne îmbunătățim relația cu banii!

Specialiștii recomandă să conștientizăm credințele noastre și programele pe care le avem în subconștientul nostru în ceea ce privește relația noastră cu banii și să începem să le schimbăm.

Primul pas în a avea mai mulți bani este să identificăm acele programe și credințe limitative care ne blochează să ne bucurăm de abundență financiară!

YouTube player

Cum putem să aflăm credințele noastre în legătură cu banii?

Va propun 2 exerciții:

1.     Primul exercițiu este să luați o foaie de hârtie și să scrieți – “Banii sunt…” și apoi să completați absolut tot ce va trece prin cap atunci când vă gândiți la bani. Tot ceea ce scrieți pe foaie sunt credințele și programele care vă arată în ce relație sunteți în acest moment cu banii.

2.     Al doilea exercițiu presupune să răspundeți la 3 întrebări:

·      Când mă gândesc să îmi cumpăr ceva să mă răsfăț, cum mă simt?

·      Dacă aș avea toți banii pe care mi-i doresc, cum m-aș simți? Cum ar arată viață mea?

·      Dacă aș avea toți banii pe care mi-i doresc, ce pierd?

Va invit să va lăsăți să simțit în corp și să notați pe foaie cât de relaxați sau încordați sunteți. Dacă simțit un nod în stomac sau, din contra, va simțiți liberi și entuziasmați. Indiferent care sunt senzațiile în corp, fiți atenți la voi, fiți atenți la ele și notați-le pe foaie.

Lăsăți-va să simțit emoțiile – poate apare frică, ciuda, nervi, invidie, rușine , frustrare sau orice altceva. Notați-le și pe acestea.

De asemenea, notați ce vă trece prin cap la nivel de credințe. Ce gânduri va trec prin minte? Ce cuvinte? Ce programe?

Acum că ați descoperit care sunt credințele și blocajele are vi s-au arătat în acest moment, pentru a le schimba din conştient în subconştient e nevoie de un întreg proces care cuprinde:

  • disciplină;
  • observare conştientă;
  • experimentare directă.

Și, am ajuns și la cele 2 dintre modalitățile care ne ajută să ne îmbunătățim relația cu banii:

1.     Una dintre metodele care ne ajută în procesul de eliminare și vindecare al credințelor, programelor și experiențelor care ne blochează este meditația ghidată.

“Atunci când participăm la o mediație ghidată, persoană care ghidează meditația dechide spațiul și creează un câmp care susține conectarea cu sursă și vindecarea, și fiecare participant în parte, la rândul lui, contribuie la susținerea câmpului vindecător pentru toți cei prezenți. Astfel, meditațiile ghidate sunt mai puternice pentru că ne unim cu toții forțele prin starea de prezență și având cu toții același scop.” Aflăm de la Claudia Jimeno

2.     Și cea de-a doua metodă este recunoștința – subiect căruia i-am dăruit un articol întreg!

Să va fie cu folos!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments