-1.3 C
București
sâmbătă, 18 ianuarie, 2025
spot_img
StiriLifestyleCum să economisești bani la propria nuntă

Cum să economisești bani la propria nuntă

- Advertisement -

Dacă există un lucru demonstrat în materie de organizarea nunților, este acela că, niciodată, cheltuielile nu se termină. Chiar și atunci când crezi că ești clar cu privire la limitele bugetului tău, încep să apară elemente pe care nu le-ai anticipat și pe care ajungi să le încorporezi, din mers. De aceea este crucial să stabilești un plan, să pui prioritățile pe masă și, mai presus de toate, să știi când să spui „NU”. Aflăm mai jos care sunt sfaturile unor mirese despre cum să economisești bani la nunta ta, dacă ai un buget restrâns și vrei să rămâi fidel, ideii tale inițiale.

1.Adaptează nunta la bugetul tău (și nu invers)
Poate părea evident, dar nu este și așadar ar trebui să fie primul punct de luat în considerare. Dacă nu stabilim acest lucru ca o regulă de neîncălcat, este foarte probabil ca bugetul să se ridice vertiginos. Stabilirea unei cifre limită (fie un total, fie o sumă stabilită pentru fiecare oaspete) te va ajuta să prioritizezi atunci când organizatorii par hotărâți să te seducă – pentru că, da, asta se va întâmpla. Sfatul este ca, în primele luni, să lucrezi la un plan sub bugetul stabilit pentru a-ți putea asuma cheltuielile cu adevărat esențiale pe care nu te-ai bazat: dacă trebuie să măriți numărul de autobuze care să-i conducă pe invitați la locație, dacă firma de catering sau localul nu include ceva ce ai luat de la sine înțeles, etc. Și, dacă vrei să te răsfeți cu ceva, mai bine te hotărăști la finalul procesului, când totul se leagă.

2. Este timpul să te apuci de lucru manual
Chiar dacă nu ești un mare fan al bricolajului și crezi că există profesioniști specializați care vor obține întotdeauna un rezultat mai bun, totuși, ținând cont de faptul că o nuntă presupune cheltuieli infinite, poate că poți căuta idei pentru a adăuga câteva detalii în plus pe care nu ți le poți permite financiar. În unele cazuri, dacă ai pe cineva care se pricepe foarte bine la broderie sau la a scrie frumos de mână, ea se poate ocupa de realizarea unui detaliu cu totul special pentru invitați, la decor sau chiar de invitații personalizate. De asemenea, din moment ce nu dorești un decor simplu de masă, poți cumpăra vaze second-hand și comanda florile de la o florărie de cartier pentru a asambla aranjamentele cu o zi înainte. Bineînțeles, nu te împovăra cu prea multe sarcini deoarece este posibil ca în săptămâna nunții să fii nevoită să o dedici rezolvării unor evenimente neprevăzute.

3.Uită de lucruri extra: nimeni nu le va simți lipsa, dacă nu sunt acolo
Aceasta este o părere personală a multor mirese și vorbim, în orice moment, despre reducerea cheltuielilor atunci când există un buget limitat. În acest caz, aș da prioritate alegerii unui catering bun, a unui local frumos și funcțional și a unei petreceri de zile mari. De aici încolo, totul pare consumabil. Dacă ești entuziasmată și ai buget pentru asta, poți include ceva în plus la cocktail – de la un stand de cocktail-uri live până la un spectacol muzical – sau un open-bar – de la o cabină foto la un bufet de prăjituri. Totuși, în cazul în care trebuie să tai de pe listă, nu suferi. Este adevărat că există elemente care atrag atenția oaspeților, dar realitatea este că dacă nu le incluzi, nimeni nu le va duce dorul.

- Advertisement -
Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisment -

Recent Comments

LIVE