21.6 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriCum va arăta celebrul „Balon de Aur” peste 50 de ani

Cum va arăta celebrul „Balon de Aur” peste 50 de ani

În ultimele șase luni, inteligența artificială a cunoscut o creștere semnificativă, devenind tot mai prezentă în diverse sectoare de activitate. Sportul nu face excepție, iar utilizarea IA a devenit din ce în ce mai frecventă, inclusiv în domeniul fotbalului și nu numai. De data aceasta, inteligența artificială a furnizat previziuni cu privire la evoluția trofeelor majore în următorii 50 de ani, iar rezultatele sunt cu adevărat uimitoare.

Folosind o tehnologie de inteligență artificială denumită Midjourney – un serviciu versatil care transformă descrierile textuale în imagini, oferind utilizatorilor posibilitatea de a crea imagini din cuvinte, cele mai prestigioase trofee din sport au fost recreate și reimaginate.

Francezul Karim Benzema, cel mai recent câștigător al „Balonului de Aur”

Frecvent apreciat ca cea mai de prestigiu distincție individuală din fotbal, inteligența artificială prognozează că în următorii ani, premiul Ballon d’Or va cunoaște o creștere semnificativă în importanță. De asemenea, conform IA, premiul deosebit de valoros va păstra aspectul său caracteristic sub forma unei mingi de fotbal, fabricată prin unirea a două plăci de alamă.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments