10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriDjokovici a jucat meciul cu numărul 100 la simplu la Australian Open,...

Djokovici a jucat meciul cu numărul 100 la simplu la Australian Open, unde s-a calificat în turul patru

Novak Djokovici a jucat meciul cu numărul 100 la simplu la Australian Open, unde s-a calificat în turul patru, după ce l-a învins pe Tomas Martin Etcheverry, scor 6-3, 6-3, 7-6(2), în două ore şi 28 de minute.

“A fost un meci grozav, cred eu. Cea mai bună prestaţie pe care am avut-o în acest turneu. Evident, sunt mulţumit de modul în care am jucat pe parcursul întregului meci, în special în primele două seturi.

El a accelerat, şi-a ridicat nivelul tenisului probabil cu unul sau două niveluri în setul al treilea şi am mers cap la cap. În tie-break cred că am găsit loviturile potrivite, serviciile potrivite şi am închis meciul”, a declarat Djokovici.

După a 31-a victorie consecutivă la Australian Open, Djokovici urmează să îl înfrunte în turul al patrulea pe Ben Shelton, cap de serie 16, sau pe Adrian Mannarino, cap de serie 20.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments