10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
DiverseDoina Teodoru, față-n față cu amintirile sale din timpul școlii

Doina Teodoru, față-n față cu amintirile sale din timpul școlii

Actrița Doina Teodoru e departe de a fi uitat vremurile de școlăriță. Partenera renumitului chef Cătălin Scărlătescu a vorbit recent, în cadrul podcastului intitulat „Urban Flex”, despre amintirile sale din perioada în care a trecut prin școală.

Doina Teodoru a venit în fața fanilor ei cu câteva exemple legate de duritatea cu care a fost tratată în școală, vorbind inclusiv despre „teroarea” venită din partea părinților.

„Câtă teroare am avut în școală cu acest < trebuie >. Îmi spuneau (părinții – n.r) < Cum adică ai luat 9, ai luat 8, dar ce ai păzit acasă, ce ai făcut cu orele alea cât ai stat la birou? >”, a declarat îndrăgita vedetă potrivit sursei citate.

Ea a evidențiat impactul devastator al unui sistem care, în final, nu oferă răspuns tuturor așteptărilor.

Cu un ton răspicat, Doina Teodoru s-a întrebat retoric la ce i-au folosit notele obținute: „La ce te-a ajutat nota 4 sau 10 în afară că ți-a adus niște traume în plus?”.

Criticând sistemul educațional actiual, actrița a sugerat că acest fel de calificative nu fac decât să hrănească ego-ul părinților, fără a aduce beneficii reale.

Doina Teodoru are de trei ani o relație aparte cu Cătălin Scărlătescu

Actrița a vorbit și despre relația sa cu Cătălin Scărlătescu, cei doi împărtășind de peste trei ani o poveste de dragoste reușită. Ea a respins ideea că un cuplu trebuie să împărtășească totul și să aibă doar prieteni comuni: „Nu trebuie să faci totul împreună, nu trebuie să aveți doar prieteni comuni”.

Doina Teodoru e de părere că fiecare partener are nevoi personale, iar menținerea unor cercuri separate de prieteni este crucială deopotrivă pentru sănătatea mintală a fiecăruia dintre cei implicați, dar și pentru evoluția relației.

Carmen Gone
Carmen Gonehttp://canal33.ro
„Într-o lume a televiziunii, pasiunea devine putere” Cu o poziție de Producător Executiv la Canal 33, absolventă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu și studentă la Facultatea de Științele Comunicării. Cu o viziune proactivă și o pasiune profundă pentru arta acestei industrii, aduce contribuția în lumea dinamică a televiziunii de peste 6 ani. Cu o experiență semnificativă în producțiile de divertisment, a fost o prezență esențială în realizarea unor programe de succes pentru Antena 1 și Antena Stars. Implicarea constantă și experiența solidă o definesc ca un profesionist dedicat în domeniul media și divertisment.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments