23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
StiriInternEchipa lui Adrian Mititelu a găsit o nouă metodă de refacere mai...

Echipa lui Adrian Mititelu a găsit o nouă metodă de refacere mai rapidă a propriilor fotbaliști!

Chiar dacă a retrogradat în această primăvară în liga a doua de fotbal, echipa lui Adrian Mititelu, FCU 1948 Universitatea Craiova, pare să nu mai lase la voia întâmplării niciun amănunt în pregătirea campaniei de revenire pe prima scenă fotbalistică.

Ca atare, clubul a achiziționat recent trei ciubere ce-i vor ajuta pe fotbaliștii echipei să-și revină cât mai repede la forma cea mai bună de joc, după fiecare confruntare din teren.

canal33.ro a încercat să afle de la reprezentantul producătorului acestui tip de produse în cât timp se poate intra în posesia sa și cu ce tip de performanțe se poate lăuda.

play-sharp-fill

Firma producătoare de asemenea ciubere, Rustic World, mai are în zona sa de producție și mobilier de grădină, dar și saune.

Ciuberele de acest fel, care au ajuns zilele trecute si în curtea clubului oltean de fotbal, poate fi confectionat pentru șase, opt sau zece persoane, în funcție de preferințe, iar termenul de producție se întinde pe durata a trei săptămâni. Apa din ciubăr se încălzește cu ajutorul unei sobe din inox submersibile, inclusă în componenta bazinului.

play-sharp-fill

Un asemenea ciubăr de lemn cu jaccuzi și filtru de nisip poate costa între 12.000 și 16.000 de lei, în funcție de dotări, producătorul având sediul lângă Cluj Napoca. Există însă și variante mai ieftine, care coboară sub pragul a 8.000 de lei, produsul.

Cei interesați să vadă acest tip de mobilier o pot face chiar în această vară, în zona Vama Veche, acolo unde ciubărul poate fi admirat și desigur, probat, în zona specială a căsuțelor de vacanță!

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments