7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriEnglezii sunt tot mai nesatisfăcuți de performanțele lui Radu Drăgușin. Transferul său...

Englezii sunt tot mai nesatisfăcuți de performanțele lui Radu Drăgușin. Transferul său primește primul verdict: „Vom vedea dacă reușește să facă față provocării.”

Răbdarea englezilor față de evoluțiile lui Radu Drăgușin la Tottenham pare să atingă un punct critic, mai ales după utilizarea limitată a tânărului fundaș central de către antrenorul Ange Postecoglou. Deși Drăgușin a semnat cu Tottenham la începutul lunii ianuarie, aparițiile sale au fost limitate la trei intrări ca rezervă, în meciurile cu Manchester United, Brentford și Everton din Premier League.

Jim White, un jurnalist britanic respectat de la publicația Talk Sport, a adus un prim verdict asupra transferului românului, exprimându-și curiozitatea cu privire la capacitatea lui Drăgușin de a influența performanțele echipei. White a subliniat că Tottenham a avut o „fereastră de transfer extraordinară” și că Drăgușin, achiziționat pentru 25 de milioane de lire sterline, ar trebui să aibă o contribuție semnificativă la echipa londoneză.

În contextul nemulțumirilor fanilor, care au cerut titularizarea lui Drăgușin după remiza cu Everton, jurnalistul a exprimat întrebări legate de potențialul impact pe care îl poate avea acesta asupra clasării echipei în topul ligii: „Mă întreb dacă va reuși să aducă ceva în plus pentru ca Tottenham să se claseze în primele șase la sfârșitul sezonului sau chiar să ajungă în top patru.”

Aceste comentarii subliniază presiunea crescândă și așteptările în jurul prestațiilor lui Radu Drăgușin la Tottenham.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments