10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriFC Rapid a efectuat transferul lui Vulturar de la echipa Lecce

FC Rapid a efectuat transferul lui Vulturar de la echipa Lecce

FC Rapid a încheiat transferul lui Cătălin Vulturar, fostul căpitan al echipei de tineret a clubului Lecce, campioana Primavera din sezonul precedent.

Mijlocașul în vârstă de 19 ani, originar din Arad, și-a pus semnătura pe un contract cu Rapid pentru o durată de patru ani și jumătate, până în vara anului 2028.

„Consider că venirea mea la Rapid reprezintă un pas important în cariera mea. Știu că Rapid este un club legendar, și mă bucur să fac parte din acest proiect. Vin cu inima deschisă, hotărât să dau totul pentru noua mea casă, Giulești”, a declarat Cătălin Vulturar pentru fcrapid.ro.

Vulturar a fost format în cadrul UTA Arad, părăsind clubul în 2020 pentru a se alătura echipei Lecce. Pentru formația Primavera a italienilor, a evoluat în 109 meciuri, reușind să înscrie 6 goluri și să ofere 11 assisturi.

Ultima sa apariție pe teren a avut loc duminica trecută, când a jucat 82 de minute în victoria echipei sale cu Verona, scor 2-1.

Cătălin Vulturar a reprezentat naționala U21 a României în cinci meciuri, toate în preliminariile pentru Euro 2025, marcând și un gol în victoria cu Armenia (2-0), din luna octombrie a anului trecut.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments