14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
DiverseFlorin Piersic: „Țineți-mă aproape, fiindcă mai am de spus multe povești”

Florin Piersic: „Țineți-mă aproape, fiindcă mai am de spus multe povești”

După aproape o lună de spitalizare îndrăgitul actor Florin Piersic a transmis sutelor săi de mii de fani un mesaj personal. Actorul în vârstă de 88 de ani se confruntă cu o situație delicată a stării sale de sănătate, de la jumătatea lunii aprilie, dar pare să aibă un moral foarte bun.

El a suferit o serie de intervenții chirurgicale, fiind tratat pentru o infecție generalizată, printre altele.

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu aceasta ocazie, vă dau și o veste: < sunt viu > și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la < Premiile Oscar > cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel, Dr. Adrian Marinescu, eroii mei – Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar… m-a și adus înapoi”, a scris Florin Piersic ]n mesajul său de luni, 13 mai.

El i-a îndemnat pe toți cei care îi apreciază munca și realizările artistice „să-l țină apropae, fiindcă mai am multe povești de spus”.

„Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public,” a sunat mesajul unuia dintre cei mai îndrăgiți actori ai ultimei jumătăți de veac.

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments