32.8 C
București
joi, 18 iulie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024George Simion o ia pe urmele lui Ceaușescu! Șase poze cu liderul...

George Simion o ia pe urmele lui Ceaușescu! Șase poze cu liderul AUR fotografiat într-o ureche, trimise prin poștă admiratorilor

Electoratul AUR este rugat să aleagă poza reprezentativă cu George Simion, care să apară pe posterele de campanie ale partidului. Fluturașii care conțin șase fotografii  în care Simion este pozat ca și Ceaușescu, într-o ureche, au fost trimise prin poștă membrilor și simpatizanților din toată țara.

Nicolae Ceaușescu și-a schimbat „poza de profil” după ce românii au spus că „este într-o ureche”.

Fluturași de campanie cu imaginea liderului AUR într-o ureche, asta au găsit recent în cutiile poștale simpatizanții partidului condus cu mână forte de George Simion.

O postare edificatoare apare pe pagina de socializare a acestuia, invitând fanii să aleagă cea mai reușită fotografie, iar mesajele nu au încetat să curgă.

„Toate sunt frumoase. La mulți ani, mesajul este important! Să ne ajute Dumnezeu!”, a comentat Nutzu Englezu.

„A treia este superbă!!!!!Vreau și eu,în localitatea mea n-au ajuns!!!!!!”, scrie disperată doamna Alexandra A.

De șase ori George Simion. Unul mai frumos ca altul…

„Nu am primit.Cea cu iia și tricolorul în piept”, comentează, oarecum dezamăgită, Cristina B.

„Poza5. Toate sunt de impact. La poștă în zona mea nu s-a primit niciun pliant”, spune Vio Mac. La fel ca și alți zeci de simpatizanți, acesta acuză poștașii că nu le-au adus materialele de propagandă AUR.

Materialele electorale AUR au fost transmise prin intermediul Poștei Române.

De exemplu, mesajul lui Gheorghe Constantin S.: „Nu cred că Poșta Română trebuie să le distribue (că nu or sa ajungă f.multe în mâna cetățenilor …) ,trebuie avut și un al 2-lea mod de a le distribui și să fim siguri că ajung la majoritatea cetățenilor Români, în Romania și în Comunitățile de Români de pretutindeni /Diaspora !”

Alții au, însă, alte preocupări, de politică macro.

„Pozele sunt ok din punctul meu de vedere. Anul acesta va fi un an decisiv pentru România, eu personal îți recomand să candidezi la președenție, ești cel mai apreciat din gruparea AUR. Dacă candidezi ai toată susținerea mea pe toate saiturile media pe care lucrez, mai mult de atît îți solicit să vi și să explici prin angajament față de popor .. ce vei face cu….pensiilor speciale,salariile speciale și nesimțite din sistemul bugetar….indemnizația partidelor politice…reducere numărului de parlamentari și aplicarea referendumul votat anterior. Care vor fi masurile asupra celor 3 resurse importante ale țări de care depinde bunul mers al economiei…gaz,energie electrica, combustibil .. benzină motorină etc. Sunt doar citeva lucruri care le precizez aici”, i-a scris lui George Simion domnul Dorin B., căruia îi respectăm ortografia din comentariu.

Au fost însă și jurnaliști răutăcioși, taxați și puși la colț imediat chiar de către George Simion. Astfel, un comentariu al unui admirator care considera că poza liderului AUR cu fularul la gât „inspiră putere și speranță” a fost taxată de un gazetar de la alba24.ro cu următorul comentariu:„ da, iți aduce aminte de frigul din comunism. Că acolo te va duce George dacă iese președinte”. Ceea ce l-a scos din sărite pe Simion: „C. P. ești jurnalist, nu? Echidistant, desigur. Se vede asta în articolele tale, chiar în ultimul…”, i-a răspuns liderul AUR gazetarului, arătând, printre altele, că este la curent cu ceea ce scriu despre el „prietenii” din presă.

În afara fotografiilor trimise prin poștă, George Simion nu ratează nicio situație în care poate să bage capul în poză acolo unde este rost de scandal. Așa s-a întâmplat la protestele transportatorilor și fermierilor, de exemplu, unde liderul AUR a fost huiduit la scenă deschisă în cel puțin două situații, la Afumați și Constanța. Însă, așa după cum se spune, orice publicitate este importantă, chiar dacă este vorba despre una negativă.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments