20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
StiriInternHagi președinte! S-au vândut toate biletele la meciul  „Generației de aur” Naționala...

Hagi președinte! S-au vândut toate biletele la meciul  „Generației de aur” Naționala va fi antrenată de „tata Puiu” și arbitrată de Ion Crăciunescu

Meciul de retragere al „generației de aur” va fi unul pe măsură. Nume grele din fotbalul internațional vor fi în teren, începând cu Gheorghe Hagi sau Gică Popescu, dar și cu internaționali precum Rivaldo sau Stoicikov.

play-sharp-fill

Toate bilete pentru meciul oficial de retragere al „generației de aur” au fost deja vândute. Toată România va fi cu ochii pe acest meci, unde îi vom vedea pe Dan Petrescu-Bursucul un pic mai plinuț și grizonat, sau pe Hagi, sultanul adulat și acum de turcii de la Galatasaray.

Echipa „adversă” va avea un atac mondial: Rivaldo și Stoicikov.

Oficial a fost anunțat drept antrenor, cum altfel, „tata Puiu”, iar pe banca adversarilor va sta Jose Mourinho.

play-sharp-fill

Iată și care va fi componența lotului care ne-a scos pe străzi în 1994:

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea

Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie

Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Tricolorii s-au ținut de glume la antrenamente. Lăcătuș (60 de ani și ceva): „Dar Salvarea unde e?”.

Biletele au fost vândute în totalitate și este de așteptat ca evenimentul să fie „de vis”, ceva ce nu vezi de două ori în viață.

Meciul se va desfășura pe Arena Națională sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 20.30.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments