7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriHoraţiu Moldovan, după victoria cu FCU Craiova, scor 4-3: Atletico Madrid e...

Horaţiu Moldovan, după victoria cu FCU Craiova, scor 4-3: Atletico Madrid e şansa vieţii mele

Portarul Horațiu Moldovan, aproape de a finaliza un contract cu Atletico, a exprimat după meciul cu FCU Craiova, scor 4-3, că această oportunitate reprezintă șansa vieții pentru el.

„Fiind un jucător profesionist, a fost emoționant să-mi iau rămas-bun de la colegii mei de pe teren”, a afirmat Moldovan, care a apărat poarta Rapidului în meciul împotriva echipei din Craiova.

„La început, am fost sceptic, dar pe măsură ce lucrurile au avansat, am simțit o bucurie imensă și am realizat că este o oportunitate unică în viața mea. Credeți că poți refuza vreodată o ofertă de la Atletico Madrid în carieră?

Mă voi duce să vadă ce se poate face și voi depune mult efort. Fotbalul este plin de surprize. Acum patru ani nu aveam nicio echipă, iar acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico. Este aproape de necrezut. Colegii m-au felicitat și își doresc să am o carieră de succes”, a adăugat fotbalistul într-un interviu acordat Digi Sport.

Agentul de jucători Arcadie Zaporojanu a confirmat, pentru AntenaSport, că Horațiu Moldovan a ajuns la un acord cu Atletico Madrid. „Da, este adevărat! Așteptăm astăzi notificarea de la Rapid din partea lor. Da, vor plăti clauza! Există două variante de contract, una pentru 4 ani și jumătate și una pentru 5 ani și jumătate. Moldovan a ajuns la un acord cu Atletico. Acum trebuie să se întâlnească cu Cristiano Bergodi și să discute. Este în mâinile lor. Va pleca probabil luni sau marți.”

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments