22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriSportInter şi-a asigurat locul pentru Liga Campionilor, după ce a învins Empoli

Inter şi-a asigurat locul pentru Liga Campionilor, după ce a învins Empoli

Inter Milano, echipa care domină Seria A, a triumfat împotriva formației Empoli cu un scor de 2-0, asigurându-și astfel locul în prestigioasa Ligă a Campionilor pentru sezonul viitor.

Golurile au fost marcate de Dimarco în minutul 6 și Sanchez în minutul 81. De partea celor de la Empoli, Răzvan Marin a evoluat pe tot parcursul meciului.

Cu această victorie impresionantă, Inter Milano și-a consolidat poziția de lider în clasamentul Seria A. Echipa milaneză acumulează acum un avans impresionant de 14 puncte față de următoarea clasată, AC Milan.

Empoli ocupă în prezent locul 18 în clasament, având aceeași cotă de 25 de puncte ca și Frosinone, prima echipă care se află deasupra zonei retrogradabile.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments