9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriInternIon Cristoiu: „Articolul lui Gușă mi s-a părut o prostie”| Video

Ion Cristoiu: „Articolul lui Gușă mi s-a părut o prostie”| Video

Cozmin Gușă a vorbit recent la radio și apoi a scris un articol despre modul în care presa începe, în opinia sa, să se pregătească pentru „marile bătălii electorale din 2024”, în cadrul cărora a menționat mai multe posturi de televiziune, care ar putea să primească susținerea Serviciilor secrete, printre care se numără și Canal 33, lucru pe care Ion Cristoiu l-a considerat insultător.

La podcastul „3×3 cu Ion Cristoiu”, experimentatul jurnalist și-a exprimat nemulțumirea față de articolul lui Gușă după ce moderatorul emisiunii, Alexandru Răducanu, l-a întrebat ce părere are despre acuzațiile omului politic la adresa Canal 33.

„Mi s-a părut o prostie. El are o teorie, că se pregătesc, dar asta ar însemna că eu fac emisiuni cu dumneavoastră deoarece fac parte dintr-un complot”, a precizat cu indignare Cristoiu.

De asemenea, invitatul permanent al lui Alexandru Răducanu a mai adăugat că astfel de remarci supărătoare nu îl afectează prea tare deoarece este obișnuit să le primească:

„Aveți în față pe cel care a făcut „Evenimentul Zilei”. Între 90 și 97 se publicau articole «ai cui suntem», să fiu al dracu dacă am fost al cuiva, eram doar al cititorilor.”

Ascultă întreaga conversație dintre Alexandru Răducanu și Ion Cristoiu în videoclipul de mai jos:

Urmărește „3×3 cu Ion Cristoiu” în fiecare săptămână, joi, de la 21.15, numai pe canalul oficial de YouTube al Canal 33.

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments