7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleJobul visurilor: această companie te va plăti să dormi

Jobul visurilor: această companie te va plăti să dormi

Dorința de a fi plătit pentru a dormi devine realitate datorită unei companii inovatoare. Prin recrutarea unui grup select de indivizi, aceasta desfășoară studii și experimente pentru a înțelege mai bine beneficiile siestei și impactul său asupra nivelului de energie, concentrare și performanță.

Este o oportunitate unică pentru cei pasionați de somn să se implice într-un proiect remunerat, contribuind, totodată la cercetarea științifică în domeniul somnologiei.

Companie Eachnight, axată pe sănătatea somnului, oferă1.500 de dolari pentru a face o siestă în fiecare zi, timp de 30 de zile.

Eachnight, care oferă recenzii de saltele și ghiduri și sfaturi de somn, angajează o echipă de recenzori de sieste pentru a testa câteva teorii privind avantajele și dezavantajele siestei, a afirmat compania.

„Știm că în general siestele de durate diferite au beneficii diferite, dar suntem interesați să testăm acest lucru și avem nevoie de ajutorul vostru!” a postat compania pe site-ul său.

Problema este că „recenzorii de Sieste” trebuie să-și revadă timpul de somn, astfel că, chiar dacă aplicanții pot fi din orice colț al lumii, trebuie să aibă cunoștințe bune de limba engleză pentru a-și revizui siestele și a urma instrucțiunile, conform postării.

„Pe parcursul a 30 de zile, doritorii noștri de somn vor trebui să participe la o varietate de experimente care testează teorii precum durata cea mai bună a siestei pentru a te simți revigorat, efectele siestei asupra nivelului general de oboseală și efectele siestei asupra memoriei, motivației și productivității”, au scris cei de la Eachnight.

Aplicanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments